Impact vs. Moving Elements – Believer

Dupa “Today” si “Like A Child”, Impact vs Moving Elements lanseaza “Believer”, cea de-a treia piesa din campania “6in3”.

“Piesa Believer se adreseaza celor care nu se dau batuti, care isi pastreaza speranta chiar si in cele mai grele momente”, povesteste Cristina, Impact

“Believer”, cea de-a treia piesa lansata in cadrul campaniei “6in3” este in perfecta concordanta cu sloganul campaniei “6in3″ initiata de Impact si Moving Elements: “THINK POSITIVE!” Cu un sound progressive si in perfecta rezonanta cu serile de toamna, mesajul piesei este plin de optimism si de pofta de viata.

“Treceam printr-o dezamagire personala cand am scris versurile si cred ca multe persoane se pot regasi in mesajul piesei – sa crezi in tine! Este poate cel mai frumos cadou pe care cineva si-l poate oferi”, spune Cristina.

Prin campania “6in3”, Impact vs Moving Elements isi propun ca timp de 3 luni, sa lanseze o piesa la un interval de doua saptamani. O data cu lansarea, fiecare piesa va fi disponibila la download gratuit pe site-urile www.impactmusic.ro si www.movingelements.ro.

“Ne bucuram ca “6in3” nu a trecut neobservata ci dimpotriva, se bucura de un succes neasteptat. Foarte multi oameni de specialitate au rezonat pozitiv la aceasta campanie, iar Today, prima piesa lansata prin intermediul acestei campanii, se bucura de sustinerea puternica a multor radiouri din tara.”, povesteste Mayer, Impact.


Impact vs. Moving Elements ~ Believer

Set geluri colorate


Cat Music


Lasa un comentariu

Muzica Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica Free Web Directory  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Romanian Top66 Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau www.TOP21.ro Director Web Energy http://www.toplinkworld.net/top100/europe/ Trafic21.ro TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Best-top Romania : Lista de top globala