Say Bye in topurile muzicale europene! (& Remixes)


Despre proiectul No Artists No Tracks v-am mai povestit in articolele pe care le-am tot postat, insa piesa de debut al proiectului “Say Bye” incepe sa castige teren in Europa cat si U.S. In prezent piesa se situeaza pe locul 3 in Top 5 International in Grecia, top realizat de Sferikos Fm, si pe tot pe locul 3 in top 50 ROYINSF INTERNATIONAL HITS OF THE WORLD -- U.S.
  De asemenea, timisorenii de la No Artists No Tracks au pregatit publicului un pachet de remixuri, primul remix este realizat de catre ploiesteanul Alin Radu si a fost lansat pe 14 Octombrie in cadrul emisiunii BPM Sensation de la Radio Pro-B, emisiune gazduita de DJ Zet, de altfel pe 21 Octombrie ora 21 urmeaza lansarea celui de al doilea remix, iar pe 28 Octombrie cel de-al treilea.
 Mai mult, No Artists No Tracks se pregatesc sa arunce pe piata videoclipul piesei “Say Bye“, videoclip care se anunta incitant si original.
Mai jos puteti asculta remixul lui Alin Radu in full version si inca cateva teasere ale celorlale remixuri care se pregatesc a fi lansate.

NO ARTISTS NO TRACKS -- SAY BYE (Alin Radu Remix)

Anticearcan

NO ARTISTS NO TRACKS -- SAY BYE (Radio Edit)

www.youtube.com/watch?v=MHqCR1qpwUw

NO ARTISTS NO TRACKS -- SAY BYE (Fran Night Remix) Teaser

www.youtube.com/watch?v=TomoSp62-gI

NO ARTISTS NO TRACKS -- SAY BYE (N.A.N.T. Remix) Teaser

www.youtube.com/watch?v=bmM9dlCglJI

no artists no tracjs say bye greece


Lasa un comentariu

Muzica Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica Free Web Directory  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Romanian Top66 Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau www.TOP21.ro Director Web Energy http://www.toplinkworld.net/top100/europe/ Trafic21.ro TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Best-top Romania : Lista de top globala