Guess Who vs. Deepside Deejays – Locul Potrivit (M.C. Giany Bootleg Mix)

Plafar ulei de argan” este o piesa semnata Guess Who si extrasa de pe materialul discografic cu acelasi nume. Melodia a fost lansata la Kiss FM, in 2009, la sfarsitul lunii septembrie, bucurandu-se de un real succes si ocupand pozitii fruntase saptamani consecutive, atat la radio cat si la TV. In urma cu aproximativ doua luni, cei de la Deepside Deejays au realizat un remix al acestei piese, pe care l-ati regasit in majoritatea seturilor.

M.C. Giany ne-a oferit in exclusivitate bootlegul sau, la varianta remixata de baietii de la Deepside Deejays.

Inhibitii.ro: Mestere, spune-ne cateva cuvinte despre aceasta creatie!

M.C. Giany: Imi place foarte mult remix-ul facut de Deepside Deejays, dar multa lume se intreba de ce ei nu au folosit in remix si vocea lui Laur (Guess Who) … si uite asa mi-a venit ideea sa fac acest bootleg.

Mai jos puteti asculta/descarca bootlegul lui M.C. Giany, iar daca nu sunteti la curent cu activitatea sa si doriti sa aflati mai multe, aveti o scurta prezentare. Enjoy!

Guess Who vs. Deepside Deejays ~ Locul Potrivit (MC Giany Bootleg Mix)

www.youtube.com/watch?v=hsCycttGlQU

DOWNLOAD

M.C. Giany isi incepe activitatea muzicala mai mult din curiozitate, in 2002 ca DJ amator, la petreceri impreuna cu prietenii . Prinzand gustul muzicii si dorind sa continue in acest domeniu, impreuna cu un prieten incep sa puna muzica la diferite evenimente in Brasov (majorate , banchete , baluri de boboci, etc.).

In vara anului 2005, datorita ajutorului acordat de un prieten (Dj Zoly), ajunge in statiunea Costinesti si lucreaza intr-o discoteca. Aici descopera placerea de a fi M.C.
La sfarsitul sezonului , in septembrie 2005, merge in clubul Bulevard din Brasov, unde se imnprieteste cu Dj Nick (rezidentul clubului). Cu ajutorul acordat de acesta , Giany isi incepe activitatea de Mc in club, lucrand impreuna ca si o ehipa Dj / Mc , din octombrie 2005 pana in aprilie 2008 (data incheierii contractului cu acest club)
Dupa doi ani , in luna noiembrie 2007, lanseaza prima lor piesa “Sound Of Rain”, in colaborare cu trupa brasoveana New Effect (Raoul si Dj White). Aceasta este primita bine de public si de DJ-i care o includ in mix-urile lor. Datorita acestui fapt, Nick si Giany iau decizia de a lucra la cea de-a doua piesa, tot in colaborare cu New Effect, mentinand aceeasi linie, piesa cu numele “Summer Rain / Ploaie De Vara” este lansata in luna aprilie a anului 2008. In acelasi an, urmeaza cea de-a treia piesa “Can’t Stop The Dj”, un featuring alaturi de Deep (componentul trupei Deep & White). Aceasta intra in playlist-ul radiourilor romanesti, dintre care si Vibe FM (unul din radiou-rile de top ale momentului).

Primavara anului 2009 vine cu cateva noutati. La inceputul lunii aprilie lanseaza cel de-al patrulea singel intitulat “Don’t Forget / Nu Uita” alaturi de “Mira”. Tot in aceasta luna deschid prima scoala de Dj in Brasov “Center Deejay Association” -- www.centerdeejay.ro. Vara anului 2009 ai gaseste “despartiti”, Nick fiind ocupat cu scoala de DJ, iar Giany obtinand rezidenta in “Mega Discoteca Tineretului” din Costinesti .

Toamna anului 2009 ai aduce din nou impreuna, cu un nou proiect, subt titulatura’ NyG si o noua piesa “One Chance” impreuna cu Deep si Miss Mewy, o frumoasa brasoveanca.

La inceputul lui 2010 decid sa re-editeze piesa “Summer Rain”, cu o noua orchestratie si intr-o noua formula, subt titulatura ‘NyG” impreuna cu Miss Mewy si Deep (Deep & White) .
Tot in 2010, Giany lanseaza prima lui piesa solo, intitulata “O Mana Sus”, cu un sound diferit fata de celelalte piese lansate pana in acel moment.

Interviu + Autograf GUESS WHO & SPIKE


Lasa un comentariu

Muzica Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica Free Web Directory  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Romanian Top66 Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau www.TOP21.ro Director Web Energy http://www.toplinkworld.net/top100/europe/ Trafic21.ro TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Best-top Romania : Lista de top globala