Proiect nou OneBeat & Moty Dance – Preselectie “Hip Hop International Romania 2011″


ROMA!N DANCERS
Casting national pentru dansatori profesionisti

In iulie 2010, pentru prima data, Romania a fost reprezentata la campionatul mondial de dans urban „Culori acrilice unghii” ce a avut loc in Las Vegas, Statele Unite ale Americii. Dupa ce Romania, a obtinut locul 31 mondial, mult peste asteptarile tuturor, avand in vedere faptul ca a fost prima participare a Romaniei, liderul trupei participante de la Moty Dance Studios a propus o viziune mai ampla pentru 2011.

Viziunea a fost impartasita si de OneBeat Dance Studio din Bucuresti si astfel s-a nascut proiectul „ROMA!N DANCERS”, sub sloganul „Are you MA!N enough?”.

Ce este ROMA!N DANCERS? In primul rand se doreste a fi cel mai mare casting pentru dansatori hip-hop profesionisti din Romania. Pe conceptul „All Stars”, adica cei mai buni dintre cei mai buni, in urma castingului se vor alege 12 dansatori, dintre care 8 vor participa la Hip Hop International Romania sub numele ROMA!N DANCERS. Competitia Hip Hop International Romania se va desfasura in perioada 25 – 27 martie 2011, iar campionatul mondial va avea loc in Las Vegas in perioada 26 – 30 iulie 2011.

Castingul va avea loc sambata si duminica, 13 si 14 noiembrie 2010 la sala de dans Lady Fit Gym din Bucuresti (Str. Baratiei nr. 35, in spatele Magazinului Cocor – zona Unirii), intre orele 13.00 si 19.00.

Preselectia va consta intr-o proba de dans la liber, urmat de o serie de coregrafii pe mai multe stiluri, predate de coregrafi recunoscuti pentru fiecare stil in parte, incheindu-se cu un interviu in care se studiaza si seriozitatea, timpul disponibil de alocat acestui proiect precum si caracterul dansatorilor.

Ce se cauta la un dansator implicat in acest proiect? Dansatorii trebuie sa aiba peste 18 ani si o vasta experienta in stilurile recunoscute de Hip Hop International (popping, locking, breaking, house dance, wacking, krumping, hip hop dance). Ei pot face parte din orice alta trupa de dans sau proiect individual, dar vor putea participa in competitie numai sub egida ROMA!N DANCERS.

Cheltuielile de participare la Hip Hop International Romania sunt acoperite de initiatorii proiectului, iar in fericitul caz in care trupa ar castiga dreptul de participare la campionatul mondial din Las Vegas 2011, trupa va avea asigurat transportul de catre organizatorii Hip Hop International Romania (asociatia Puls-Art), iar restul cheltuielilor vor fi asigurate de promotori.

Toti participantii la casting vor beneficia gratuit de o sedinta foto si de inscrierea automata in baza de date a agentiei de casting OneBeat – Fabrica de casting, ce-si va lansa site-ul oficial in curand, iar ulterior, se vor putea implica si in alte proiecte.

……………………………………………………………
Moty Dance Studios este scoala de dans, a carui trupa reprezentanta „The Kittens Crew” a reprezentat Romania pentru prima data in istorie la campionatul mondial de hip hop, clasandu-se pe locul 31, in urma castigarii competitiei din Romania. Site-ul oficial al scolii de dans este www.dansatori.ro

OneBeat Dance Studio este scoala de dans ce s-a implicat constant in dezvoltarea dansului hip hop in Romania, dezvoltand competitii precum Cupa Liceelor la Street Dance, 202 Dance Battle si diverse proiecte precum Flash Mob-uri Michael Jackson, Alex Velea. OneBeat este reprezentat de trupa de dans „Jackpot”, implicata in zeci de proiecte care arata ca si Romania are talent! www.streetdance.ro

Date de contact:
Alexandru Stanciu
Manager Moty Dance Studio
Project Manager “ROMA!N DANCERS”
0724.540.121 sau 0767.066.774
moty@dansatori.ro
www.dansatori.ro

Sol Craita Sinceac
Managing Partner OneBeat Dance Studio
PR Manager “ROMA!N DANCERS”
0727.827.949
sol@onebeat.ro
www.streetdance.ro

HIP HOP INTERNATIONAL 2010, LAS VEGAS

HIP HOP INTERNATIONAL ROMANIA 2010, CASTIGATORI ROMANIA


Lasa un comentariu

Muzica Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica Free Web Directory  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Romanian Top66 Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau www.TOP21.ro Director Web Energy http://www.toplinkworld.net/top100/europe/ Trafic21.ro TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Best-top Romania : Lista de top globala