IMPACT si MOVING ELEMENTS lanseaza “LOVE ME BETTER”

Impact si Moving Elements lanseaza “Love Me Better” cea de a 5-a piesa din cadrul campaniei “6in3”.

Ca si celelalte piese din cadrul campaniei, “Love Me Better” este o piesa de dragoste, cu un mesaj pozitiv si un sound specific Impact si Moving Elements.

Alaturi de “Today”, “Like A Child”, “Believer”, si “Here I Am”, “Love Me Better” poate fi download-ata gratuit de pe www.impactmusic.ro si www.movingelements.ro.

Campania a debutat cu “Today”, piesa intrata deja in topurile radiourilor de profil.

“Ne bucuram foarte mult ca feedback-ul pozitiv a aparut chiar de la prima piesa a campaniei. Atat comentariile, cat si numarul de vizualizari de pe YouTube ne fac sa avem mare incredere in “Today”, spune Mayer, Impact

Prin campania “6in3”, Impact vs Moving Elements isi propun ca timp de 3 luni, sa lanseze o piesa la un interval de doua saptamani. O data cu lansarea, fiecare piesa va fi disponibila la download gratuit pe site-urile Decoratiuni unghii si www.movingelements.ro.

Impact vs. Moving Elements-Love Me Better (Radio Version)

www.youtube.com/watch?v=g4tyyfv1Duo

Cat Music


Lasa un comentariu

Muzica Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica Free Web Directory  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Romanian Top66 Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau www.TOP21.ro Director Web Energy http://www.toplinkworld.net/top100/europe/ Trafic21.ro TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Best-top Romania : Lista de top globala