Oh, My God! Narcotic Sound & Christian D. – Dança Bonito (New Single)

Oh, My God! Oh, Damn Boy, Don’t Forget to Bring Your Toy!

De la aparitia Unghii false acryl, pana in prezent, grele “lupte” s-au dat pe toate fronturile laughing. Afirm asta, deoarece a fost una dintre cele mai amuzante lansari din online pe care le-am pregatit. Totul datorita faptului ca voi aveati o singura dorinta, una acerba: DANÇA BONITO! Cand apare… cand apare… da` de ce nu mai apare?!, plus multe alte fraze si enunturi laughing. Raspuns: coming soon!
Ei bine, asteptarea a luat sfarsit, iar dorinta voastra s-a implinit!

Daca v-am adus in exclusivitate primul single Narcotic Sound (Feat. Christian D.- “Mamasita” ) si remix-urile acestuia, zic sa pastrez traditia, asa ca va prezint si cel de-al doilea single al proiectului.

Aflati ca, astazi 28 Octombrie, 2010, Narcotic Sound impreuna cu Christian D. au fost invitati la emisiunea “Kiss Kiss in the Mix“, prezentata de Dj Yaang si OLix, unde au lansat noul lor single, numit “Dança Bonito“. Piesa a putut fi ascultata in premiera pe data de 10 iulie, la Romanian Music Awards (Craiova), eveniment in cadrul caruia cei trei baieti (Mariuu, Mym si Christian D.) au oferit un adevarat show, probably the best show in the world big grin.

Suena” si “Hope” au pregatit urcarea pe podium a Mamasitei. Dupa cum ati observat, ceea ce a conferit consistenta proiectului Narcotic Sound a fost, fara indoiala, “Mamasita“, una dintre cele mai difuzate piese, atat pe posturile de radio, cat si la TV. Atribuirea titulaturii de hit al verii 2010, alaturi de alte melodii precum “I Like The Trumpet” (DJ Sava Feat. Raluka) sau “Drums” (AlexUnder Base Feat. Lys), face ca proiectul sa mearga mai departe si sa lanseze hit dupa hit.

Stim ca Mamasita faça favor te-a terminat psihic si ca o auzeai si cand deschideai frigiderul laughing, dar mai stim ca astepti cu nerabdare noua piesa a baietilor.

Cum spuneam, in aceasta seara, Mariuu, Mym si Christian D. au lansat la Kiss FM varianta finala a celui de-al doilea single oficial marca Narcotic Sound.
Dança Bonito” defineste perfect stilul narcoticilor, o piesa dance, cu influente latino, ce imbina intr-un mod ireprosabil soundul dinamic cu rafinamentul celor doua voci. Vocea feminina este o prezenta noua in industria muzicala, pentru care Narcotic Sound va produce o piesa proprie cat de curand.

Inainte de a asculta piesa, avem o urare de facut la adresa lui Christian D., care isi serbeaza azi ziua de nastere. Echipa Inhibitii.ro ii ureaza La Multi Ani! si mult succes in cariera sa muzicala. Happy Birthday, Mister!!!!

Let’s Go Wild! Big Up, Hands Up, Move Your Body & Dança Bonito!

dancing


Narcotic Sound & Christian D. ~ Dança Bonito (New Single)

www.youtube.com/watch?v=6G47lgg0x5w


Narcotic Sound & Christian D. ~ Dança Bonito (Official Extended Version)

www.youtube.com/watch?v=_0qRYElp8Kc


Lasa un comentariu

Muzica Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica Free Web Directory  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Romanian Top66 Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau www.TOP21.ro Director Web Energy http://www.toplinkworld.net/top100/europe/ Trafic21.ro TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Best-top Romania : Lista de top globala