Exclusive! Akcent Feat. Dollarman – Spanish Lover (H&F Remix)

Gel finish“ este unul dintre single-urile lansate de trupa Akcent in acest an. Piesa a avut premiera pe site-ul oficial Akcent si pe Radio 21, la data de 30 Iulie.

Melodia semnata in alte 20 de tari, printre care Turcia, Albania, Grecia , Bulgaria, India, Olanda, Serbia, a fost compusa de Adrian Sana si reprezinta o colaborare cu rapper-ul Dollarman.

Hy2rogen si Fr3cky ne-au oferit in exclusivitate varianta lor remixata la single-ul “Spanish Lover“, al baietilor de la Akcent. Iata ce ne-a declarat Hy2rogen despre acest remix:

Cu aproape o saptamana in urma i-a venit lui Fr3cky ideea de a face un remix la aceasta piesa. Motivul este simplu: am primit mult feedback pozitiv (mai ales in cluburile din New York) pentru precedentele remixuri realizate pentru trupa Akcent. Speram ca si acest remix va urma notorietatea celor precedente.

Akcent Feat. Dollarman ~ Spanish Lover (H&F Remix Radio Edit)

www.youtube.com/watch?v=IGOhr2mz75U

Akcent Feat. Dollarman ~ Spanish Lover (H&F Remix)

www.youtube.com/watch?v=q6mkq_IjqbU


Lasa un comentariu

Muzica Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica Free Web Directory  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Romanian Top66 Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau www.TOP21.ro Director Web Energy http://www.toplinkworld.net/top100/europe/ Trafic21.ro TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Best-top Romania : Lista de top globala