Claudio Cristo & Tamy – One More Night (Radio Edit & Extended Edit)

Genele false este la a patra piesa proprie. Anul acesta a realizat 21 de remixuri pentru melodiile artistilor romani, pe care le puteti asculta si descarca de pe contul sau oficial de soundcloud. Colaboreaza cu Tamy de anul trecut – e fosta solista IMBA, proiect pe care l-a parasit anul trecut. Ea a participat si la doua editii Eurovision, in 2008 si in 2009.

Linia melodica a piesei “One More Night” a fost compusa de Tamy, iar textul si orchestratia de Claudio si de producatorul Daniel Costache. Iata ce au declarat in legatura cu melodia pe care au lansat-o:

Impreuna am hotarat sa lansam online piesa asta, prima, singura si ultima popcorn din carierele noastre.


Claudio Cristo & Tamy Sofi ~ One More Night

www.youtube.com/watch?v=yMymimQz4nE


Claudio Cristo & Tamy ~ One More Night (Extended Edit)

www.youtube.com/watch?v=fGycowhHMJQ


Claudio Cristo & Tamy Sofi ~ One More Night 2010 Remix

P.S.: Prima piesa a lui Claudio Cristo, alaturi de Tamy a fost “I Can’t Believe It“, pe care noi v-am prezentat-o in premiera aici.


Lasa un comentariu

Muzica Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica Free Web Directory  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Romanian Top66 Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau www.TOP21.ro Director Web Energy http://www.toplinkworld.net/top100/europe/ Trafic21.ro TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Best-top Romania : Lista de top globala