Catalina Toma lanseaza noul single si semneaza cu Red Clover!


Catalina Toma, mai dinamica si mai indrazneata ca niciodata isi face come-back-ul pe piata muzicala alaturi de Red Clover, cea mai noua casa de discuri din Romania.
Dupa o absenta indelungata, Catalina Toma revine cu o piesa puternica, “Boy Toy” ce va aprinde cu siguranta imaginatia ascultatorilor si va urca cu rapiditate in varful topurilor muzicale. Piesa este primul extras pe single de pe cel de-al treilea album pe care artista il pregateste intitulat “Invincible”. Albumul a fost produs in propriul studio impreuna cu Jake, un tanar compozitor care surprinde prin abordarea unui stil indraznet, unic în compozitiile sale.

La numai 5 zile de la lansarea online piesa “Boy Toy” a inregistrat o performanta unica in Romania, pe vestitul site international “Reverb Nation” (http://www.reverbnation.com/catalinatoma) a reusit sa stranga: 6897 de fani, 14862 de ascultatori, 172759 de click-uri in widget si locul 1 in topul RnB Soul pe Romania.

Inainte de a se retrage de pe scena muzicii romanesti, Catalina era intitulata “Regina R&B” a Romaniei, odata cu revenirea sa alaturi de Red Clover insa, artista isi va uimi cu siguranta fanii si va cuceri inimile ascultatorilor radio, “Boy Toy” fiind un concurent sigur la titlul de hit.

Catalina -- Boy Toy

Gel nail kit


Lasa un comentariu

Muzica Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica Free Web Directory  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Romanian Top66 Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau www.TOP21.ro Director Web Energy http://www.toplinkworld.net/top100/europe/ Trafic21.ro TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Best-top Romania : Lista de top globala