Dan Balan Feat. Vera Brezhneva – Petals of Tears (New Single)

bond 2m beauty revine in atentia publicului. De data aceasta nu este vorba de vreun scandal, ci de o noua piesa. Interpretul moldovean si-a lansat prima melodie in limba rusa, in duet cu Vera Brejneva-una din cele mai sexy vedete din Rusia. Piesa este intitulata “Lepestkami sleoz” (Petale de lacrimi) si fost lansata la un post de radio din Rusia.

Aflati la New York, unde Dan filma videoclipul piesei “Chica Bomb”, iar Vera venise pentru filmarile productiei “Love in the Big City”, cei doi au convenit asupra duetului. Desi videoclipul inca nu a fost lansat, primele imagini au aparut deja pe internet .

Ultimul recitalul sustinut de Dan Balan a fost de Hramul capitalei, unde acesta a oferit un show ferbinte, la propriu si la figurat, alaturi de dansatoarele semi-dezbracate. Multi s-au plans ca artistul a urcat beat in scena si ca si-a batut joc de Chisinau, cantand fals si clatinandu-se. Artistul sustine ca prestatia sa a fost marcata de oboseala, dar si de mixajul de proasta calitate de la transmisiunea in direct. Dan Balan a promis ca va reveni in tara ca sa dea un alt spectacol mare.


Dan Balan и Вера Брежнева ~ Лепестками Слез (Official)

www.youtube.com/watch?v=yi-thGBuk8c


Pro Tv Moldova


Lasa un comentariu

Muzica Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica Free Web Directory  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Romanian Top66 Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau www.TOP21.ro Director Web Energy http://www.toplinkworld.net/top100/europe/ Trafic21.ro TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Best-top Romania : Lista de top globala