In the Studio with Swedish House Mafia

In octombrie au fost cateva evenimente care au intrat in sectiunea “highlights”; am avut cea mai mare conferinta europeana a muzicii electronice, Ulei esential de lavanda, a urmat marea petrecere a DJ-ilor, ocazie cu care am aflat lista celor mai apreciati DJ-ii ai lumii (Top 100 DJ Mag), dar, unul dintre evenimentele despre care s-a scris mult, foarte mult, a fost aparitia albumului de debut, Swedish House Mafia.

Until One” a avut parte de una dintre cele mai “profi” campanii de promovare. Nu a uimit pe nimeni faptul ca pe coperta Future Music Mag, au aparut cei mai mari producatori din muzica dance: Axwell, Steve Angello si Sebastian Ingrosso.

Cel mai mare succes de chart al acestui an, “One“, in varianta instrumentala, dar si versiunea vocala la care au lucrat cu Pharell, a fost prezentat intr-un material video, realizat in studio-ul celor trei.

Aceasta este radiografia unui hit!


In the studio with Swedish House Mafia ~ The making of ‘One’ [Part 1/2]

www.youtube.com/watch?v=afgrwCgGbtY


In the studio with Swedish House Mafia ~ The making of ‘One’ [Part 2/2]

www.youtube.com/watch?v=b8SpNezHDVo


Swedish House Mafia ~ ‘One’ (Instrumental Version) Official Video

www.youtube.com/watch?v=Q1EOGzzLy8U

Vibe FM


Lasa un comentariu

Muzica Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica Free Web Directory  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Romanian Top66 Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau www.TOP21.ro Director Web Energy http://www.toplinkworld.net/top100/europe/ Trafic21.ro TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Best-top Romania : Lista de top globala