Naguale in Top 10 piese difuzate conform Media Forest


La 4 luni de la lansare, single-ul “Get Up” semnat de proiectul Naguale a patruns in Top 10-ul celor mai difuzate piese din Romania, conform Media Forest. Ovi si Pancho -- cei doi membrii ai proiectului, s-au intors recent din Istanbul unde a fost filmat, in regia lui Alex Ceausu, videoclipul acestei piese a carui premiera va avea loc in cursul saptamanii viitoare.

“Get up” s-a bucurat de un succes enorm in play-list-urile radioului, dar mai cu seama in randul publicului din cluburi si din acest motiv MusicExpertCompany -- 360 full service agency pregateste lasarea unei noi piese care poarta semnatura acestui proiect in viitorul foarte apropiat. Noua piesa se adreseaza exclusiv publicului din cluburi ea urmand a fi pusa la dispozitia DJ-lor rezidenti din inreaga tara in a doua jumatate a lunii noiembrie.

Naguale ~ Get up

Pastile sanilor


Lasa un comentariu

Muzica Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica Free Web Directory  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Romanian Top66 Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau www.TOP21.ro Director Web Energy http://www.toplinkworld.net/top100/europe/ Trafic21.ro TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Best-top Romania : Lista de top globala