Alessia – Boro Na Sou Po (LLP Remix)

Alessia, interpreta care i-a cucerit mai intai pe greci cu single-ul “Piatra alaun stick”, incepe sa fie din ce in ce mai apreciata si in Romania.

Versurile in limba greaca au facut ca melodia de debut a Alessiei sa se evidentieze din multimea pieselor dance existente. Faptul ca “Boro Na Su Po” se afla in topul celor mai difuzate piese la Vibe FM, un etalon de referinta pentru muzica clubbing, atesta calitatea melodiei.

Alessia si-a propus sa produca o schimbare in peisajul muzical autohton, iar melodiile ei sa fie cat mai cool, funky si sa transmita o stare de voie buna care sa te faca sa-ti doresti sa dansezi de fiecare data cand le asculti.

In continuare va lasam sa ascultati remix-ul ce poarta semnatura LLP, un remix fresh care confera un plus de vitalitate piesei.


Alessia ~ Boro Na Sou Po (LLP Remix)

www.youtube.com/watch?v=vetHGToZr_k


Lasa un comentariu

Muzica Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica Free Web Directory  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Romanian Top66 Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau www.TOP21.ro Director Web Energy http://www.toplinkworld.net/top100/europe/ Trafic21.ro TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Best-top Romania : Lista de top globala