INON lanseaza “Give Me The Sunlight”

A inceput sa cante imediat dupa ce a rostit primele cuvinte, si, in timp, pasiunea sa a devenit un proiect de succes. Anul trecut a fost ales de catre Disney Channel sa interpreteze varianta romaneasca a single-ului “I Wouldn’t Change A Thing” (Nu as schimba nimic), de pe coloana sonora a celebrului Camp Rock 2, iar acum INON aka Noni Razvan Ene lanseaza “Give Me The Sunlight”.

Compus de catre Sunrise INC si Liviu Hodor, single-ul de debut al proiectului INON are toate premisele ca in scurt timp sa devina un hit – sound-ul de club si refrenul usor de retinut fiind doar doua dintre atuurile sale.

Muzica este cel mai important lucru din viata mea si tot ceea ce am facut pana acum are legatura cu cantatul. Colaborarea cu Disney a avut un rol important in evolutia proiectului INON; a fost exact acea maturizare de care era nevoie. Construirea proiectului a inceput imediat dupa lansarea filmului, iar “Give Me The Sunlight” este exact genul de piesa pe mi-l doream, povesteste INON.

Asculta “Give Me The Sunlight”


Ulei de arnica pret


Lasa un comentariu

Muzica Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica Free Web Directory  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Romanian Top66 Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau www.TOP21.ro Director Web Energy http://www.toplinkworld.net/top100/europe/ Trafic21.ro TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Best-top Romania : Lista de top globala