Update! New Track: Tom Buster & Flo’G – Raindrop (Original Mix) + Autograph

Update!

Avicii & JoeySuki – Seek Bromance (Tom Buster Bootleg)

Gel primer by Tom Buster

V-am vorbit in ultimul timp foarte mult despre un talentat DJ francez, pe numele lui Tom Buster. Am avut pentru voi bootleg-ul “I Found Illmerica” (Wolfgang Gartner vs. Axwell), remix-ul pentru single-ul “Rolling In The Deep” (Adele) sau DJ set-uri.

Tom Buster a cantat timp de trei ani la chitara si tobe, insa a decis ca trebuie sa se indrepte spre o noua provocare si pasiune, muzica electronica. Totul a inceput in anul 2006, cand a luat parte la diferite party-uri, in calitate de DJ. In 2009 el a realizat un DJ set pentru “Before Agoraphones“, un faimos festival in nordul Frantei, iar mai apoi a produs primul sau track alaturi de Luke Tolosan – “Get up monkey“.

Impins de dorinta de a avansa in domeniul muzical, a decis sa trimita cateva dintre piesele sale catre Big Big Soundz Records. Aprecierile nu au intarziat sa apara, asa ca Tom Buster a fost imediat cooptat de label si a lansat E.P.-ul “Low Battery“.

Pe langa faptul ca este producator, remixer si DJ, acesta detine si cateva show-uri importante la mai multe radiouri: House Essentials Mix Show, Atomic FM, House Nation Radio, Smoke Radio s.a.

Ieri, Tom a lansat o noua piesa, intitulata “Raindrop“, pe care v-o recomand cu incredere sa o ascultati, nu inainte de a va arata si autograful oferit special pentru Inhibitii.ro.

Tom’s original tracks and remixes are catching on like wildfire!

Tom Buster & Flo’G – Raindrop (Original Mix)

Wolfgang Gartner vs. Axwell – I Found Illmerica (Tom Buster Bootleg)

Adele – Rolling In The Deep (Tom Buster & Kidzoy Remix)


Lasa un comentariu

Muzica Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica Free Web Directory  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Romanian Top66 Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau www.TOP21.ro Director Web Energy http://www.toplinkworld.net/top100/europe/ Trafic21.ro TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Best-top Romania : Lista de top globala