Hitul anului 2010 Grecia – Tony Ray


Radu Lefter alias “Tony Ray” un compozitor foarte bun care a reusit sa realizeze cele mai bune hituri pentru Lavinia si Laguna (fosta trupa a Nicoletei Luciu), iar pe langa meseria de compozitor in anul 2009 a orchestrat alaturi de Costi Ionita pentru piesa finalista de la EUROVISION 2009.

De curand, cu proiectul pe care il deruleaza in prezent, si anume, Tony Ray, a reusit performanta de a compune un single care a avut foarte mare succes in Grecia, fiind numit in show-biz-ul grecesc HITUL ANULUI 2010. Acesta a fost promovat de casa de discuri Universal din Grecia.

Hit-ul puteti sa il ascultati mai jos winking.
Link-ul piesei ajungand la 2 000 000 de vizualizari.

Tony Ray ft. Steven Banerjee & Lavy & Mc Robinho -- Beautiful night

Ulei esential de camfor


Piesa a fost no.1, multe saptamani, la cele mai mari radiouri din Grecia, printre care si Radio 1 Greece.
Grecii au indragit mai ales solo-ul de chitara, interpretat in stil balcanic, care seamana cu instrumentul lor national “bouzuki”.
Si se pare ca Tony Ray ne pregateste si ceva surprize pentru acest an:

In curand pregatesc lansarea oficiala a unui sinle in Rusia impreuna cu casa de discuri unde este semnat si Dima Bilan, castigatorul Eurovision 2008. Totodata, unul dintre cei mai mari producatori de concerte din India imi va organiza un turneu in toata Asia, pe sume care egaleaza onorariile incasate de Inna.


Lasa un comentariu

Muzica Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica Free Web Directory  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Romanian Top66 Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau www.TOP21.ro Director Web Energy http://www.toplinkworld.net/top100/europe/ Trafic21.ro TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Best-top Romania : Lista de top globala