Alex Velea lanseaza videoclipul piesei “One Shot”

Astazi s-a lansat videoclipul celui mai recent single Alex Velea: One Shot. Clipul a fost filmat intr-un decor si cu o scenografie cu adevarat impresionante.

Scenariul este plasat intr-o lume cu un aer post-apocaliptic, in care omul se confunda cu masina. Cu un montaj energic si o cadenta a imaginilor ce creste tensiunea pana in punctul culminant, clipul te duce cu gandul la un scurt metraj post-modernist. Finalul este unul pozitiv, care confirma ideea ca lumea poate fi schimbata prin iubire si prin muzica.

Odata cu lansarea super productiei One shot, Alex isi relanseaza site-ul Geluri de unghii diamond, care are acum un design ce completeaza imaginea din videoclip.

Cu toate ca filmarile au decurs foarte bine, Alex invingandu-si chiar si alter ego-ul printr-un dance battle, pana la lansararea clipului, in perioda de montaj, el s-a accidentat suferind o ruptura de muschi, urmand ca saptamana viitoare sa fie operat.

One Shot face parte de pe cel de-al doilea album al artistului, ce va fi lansat in prima jumatate a acestui an. Pana atunci, Alex va avea nevoie de sustinerea morala a tuturor celor care il indragesc, iar pana la revenirea sa pe scena ne vom putea bucura de One Shot.

Alex Velea ~ One Shot (Music Video)

www.youtube.com/watch?v=XZhQExaw1ic


Lasa un comentariu

Muzica Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica Free Web Directory  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Romanian Top66 Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau www.TOP21.ro Director Web Energy http://www.toplinkworld.net/top100/europe/ Trafic21.ro TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Best-top Romania : Lista de top globala