Anda Adam, pe scena pe care au cantat 50 Cent si Akon

Vinerea trecuta, Anda Adam a fost invitata sa cante la un mega eveniment in Baku, alaturi de Dan Balan. Cantareata a fost intampinata regeste in punctul fierbinte al Asiei, orasul transformat intr-un adevarat muzeu de arta moderna de arhitectura ce sfideaza parca legile gravitatiei. Constructiile futuriste si aerul profund oriental sunt in armonie perfecta cu imaginea de scena si ritmurile fierbinti ale Andei. Ea a fost primita inca de la aeroport de mii de blituri, fotografiata in cele mai inedite ipostaze si intervievata de cele mai mari publicatii si posturi radio locale.

Show-ul a avut loc intr-una dintre salile principale din capitala, Buta Palace, pe a carei scena au incins spiritele de-a lungul timpului artisti celebri ca 50 Cent, G-Unit, Akon si altii. Anda si-a facut aparitia in uralele celor prezenti, tinand in lesa doua dansatoare lascive, ce purtau masca de pisica si costume mulate din latex. De-a lungul spectacolului, ea a schimbat nu mai putin de 4 costume cu tenta sexy sci-fi, iar vocea sa a fost insotita de cea a miilor de spectatori ce au recitat vers cu vers fiecare piesa.

Naio nails


Lasa un comentariu

Muzica Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica Free Web Directory  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Romanian Top66 Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau www.TOP21.ro Director Web Energy http://www.toplinkworld.net/top100/europe/ Trafic21.ro TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Best-top Romania : Lista de top globala