eXclusive: Mr. XS ft. John J – For you

Andrei Gabriel aka Mr.XS s-a nascut in anul 1990. De mic copil, prima sa pasiune a fost partea tehnica a sunetului si asa a inceput sa acumuleze experienta in domeniu.
Odata intrat in lumea de noapte ieseana, el descopera o a doua pasiune, placerea de a mixa muzica, ceea ce il impinge spre primul sau rezidentiat. Acum el are in palmares multe rezidentiate, dar si multe invitati prin cluburi din zona Moldovei cat si in tara.
Momentan il gasim in fiecare joi seara in Club Skye din Iasi (unul dintre cele mai mari cluburi din zona Iasului) si in fiecare sambata la Castellion Club din Orasul Harlau judetul Iasi.
Ionut Spiridon aka John J. s-a nascut in anul 1981 si a inceput sa puna muzica înca din timpul liceului din 2001.
Printre rezidentele sale importante regasim cluburi si discoteci din Moldova dar si din tara: Rosu si Negru (Iasi), Megadiscoteca Tineretului (Costinesti).
Momentan il gasim in Dublin Pub din Iasi (ex Sunday’s).
Punctul sau forte il reprezinta usurinta cu care imbina armonios cele mai diverse genuri muzicale, reusind de cele mai multe ori sa surpinda prin setul eclectic si totusi foarte bine inchegat.
Punand intr-un punct comun toate punctele lor forte, cei doi au pregatit o piesa, piesa intitulata „For You” si este destinata mai mult publicului feminin…
In continuare va invit sa ascultati piesa si asteptam parerile voastre.
Enjoy!

Mr. XS ft. John J -- For you

Gel pink


Lasa un comentariu

Muzica Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica Free Web Directory  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Romanian Top66 Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau www.TOP21.ro Director Web Energy http://www.toplinkworld.net/top100/europe/ Trafic21.ro TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Best-top Romania : Lista de top globala