Sarbatoreste iubirea alaturi de perechea ta si Directia 5

Sarbatoreste iubirea alaturi de perechea ta si Directia 5

In luna iubirii, Directia 5 a lansat albumul Clasic de lux si pregateste surprize placute tuturor celor ce stiu sa iubeasca.

Sambata la Diverta din Baneasa Shopping City, cei mai norocosi 200 de fani Directia 5 au putut achizitiona in exclusivitate cel mai nou albumul – Clasic de lux . Ei au avut ocazia sa primeasca autografe direct de la membrii trupei , sa afle noutati, sa povesteasca si sa faca poze cu ei. Discul va putea fi achizitionat din aceasta sapatamana de la magazinele de profil.

Sarbatoreste iubirea alaturi de perechea ta si Directia 5

Albumul recent lansat contine 12 melodii, cele mai noi compozitii Directia 5, printre care si “Iti multumesc”, cantecul pe care formatia il dedica fanilor in semn de recunostinta pentru sustinerea neconditionata in cei 20 de ani de activitate care i-a transformat in trupa de suflet a muzicii romanesti.

Lansarea oficiala a noul disc va avea loc astazi, 14 februarie, de ziua internationala a iubirii. Aceasta coincide cu spectacolul Valetine`s Day oferit celor ce stiu ce e iubirea. Directia 5 sarbatoreste dragostea printr-un concert extrordinar la Sala Palatului, de la orele 19.30. Cele mai romantice compozitii, cantece devenite hituri dar si melodii de pe noul album, in stilul propriu si inconfundabil Directia 5, vor rasuna astazi pentru cei veniti sa petreaca cea mai romantica zi din an.

Directia 5 ~ Iti multumesc


Lasa un comentariu

Muzica Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica Free Web Directory  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Romanian Top66 Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau www.TOP21.ro Director Web Energy http://www.toplinkworld.net/top100/europe/ Trafic21.ro TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Best-top Romania : Lista de top globala