Goodbye – Povestea iubirilor fara sfarsit

Goodbye   Povestea iubirilor fara sfarsit

Fly Project, trupa ce aduce hit dupa hit cu beat-ul lor irezistibil si versurile hipnotice, a schimbat tonul in iarna aceasta cu una dintre cele mai romantice piese dance, “Goodbye“. Mesajul melancolic, temperat de ritmul de club, a facut ca ea sa se numere printre preferatele DJilor si a radiourilor din tara si nu numai.

La inceputul saptamanii trecute a fost lansat videoclipul piesei, in regia lui Alex Ceausu. Acesta este un adevarat scurtmetraj despre trecerea timpului si amintirea iubirii si se bucura de prezenta actorului Sebastian Papaiani, care a declarat ca e mereu fericit sa ajute tinerii artisti. Povestea de dragoste dintre cei doi protagonisti este una ce sfideaza limitele impuse de bariere sociale, de timp sau conjunctura.

Anul 2011 se anunta unul foarte bun pentru Fly Project, iar cum agenda lor de concerte este foarte incarcata, show-ului de weekendul trecut din Rusia ii urmeaza saptamana aceasta unul in Israel. Ne vrand sa isi dezamageasca publicul, cei doi profita de fiecare moment pentru a lucra la noul lor single.

Lubrifianti sex anal

Foto: Ciprian Strugariu


Lasa un comentariu

Muzica Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica Free Web Directory  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Romanian Top66 Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau www.TOP21.ro Director Web Energy http://www.toplinkworld.net/top100/europe/ Trafic21.ro TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Best-top Romania : Lista de top globala