Adrianne a creat Tara Minunilor pentru videoclipul piesei “As one”

Adrianne a creat Tara Minunilor pentru videoclipul piesei “As one”

Cu siguranta o stiti pe Adrianne! Acesta este pseudonimul Adrianei Vlad, solista care acum cativa ani canta alaturi de B.U.G. Mafia “Pantelimonul petrece” si “Viata noastra”. Dupa numeroase colaborari cu nume sonore ale muzicii romanesti, artista a decis sa inceapa un proiect pe cont propriu.

Piesa aleasa de Adrianne pentru debutul solo se numeste “As one” si a fost produsa de Vlad Manolache, Alex Piscunov si Tudor Ionescu. Videoclipul piesei este unul aparte, scenariul fiind inspirat din povestea Alice in Tara Minunilor.

Desi piesa are un sound specific de club, am vrut pentru clip ceva diferit fata de trendul actual. Am vrut sa cream un fel de poveste, declara Adrianne.

Filmarile pentru videoclipul “As one”, regizat de Alex Ceausu, au avut loc la sfarsitul verii 2010 si au durat trei zile, principala locatie fiind o padure de pe DN1. O echipa de aproape 30 de persoane a lucrat pentru crearea atmosferii de poveste a “tarii minunilor”. Cele mai dificile secvente au fost cele cu animale-2 ponei, 2 pitoni, o maimuta, o igoana si 2 tarantule.

A fost frumos sa filmam cu animalele, insa mi-a fost putin frica la cadrele cu sarpele si tarantula, desi sunt animale dresate, erau… pe mine, a povestit Adrianne.

Cumpara unt de cacao


Lasa un comentariu

Muzica Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica Free Web Directory  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Romanian Top66 Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau www.TOP21.ro Director Web Energy http://www.toplinkworld.net/top100/europe/ Trafic21.ro TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Best-top Romania : Lista de top globala