Interviu LLP

Interviu LLP

1. Salutare, LLP! Iti multumim ca ai acceptat propunerea noastra si ca ti-ai facut putin timp pentru noi.

Salut Inhibitii.ro! Pentru voi oricand si cu cea mai mare placere.


2. Povesteste-ne pe scurt cate ceva despre tine si traiectoria ta in lumea muzicala.

Iubesc muzica inca de cand eram foarte mic. Am inceput ca dj inca de la 14 ani. Apoi usor cu vremea am ajuns prin a fi rezident intr-un club din orasul meu natal Arad. In industria muzicala am pasit pentru prima oara in anul 1999 cu un proiect numit EX-TREM, care a fost semnat la casa de discuri ROTON. Am mai avut anumite proiecte locale de a lungul anilor pana in anul 2009, cand am lansat primul single oficial LLP “I Miss You”, alaturi de John Puzzle.

Cam asa a inceput povestea mea in industria muzicala romaneasca Interviu LLP.

3. Descrie-te in trei cuvinte.

Cred ca m-as descrie in felul urmator: Autodidact, Ambitios si Perseverent.


4. Care sunt in opinia ta primele cinci piese romanesti care au dominat in vara anului 2010?

Pai ar fi cam asa:
1.Dj Sava & Raluka – I Like The Trumpet
2.Narcotic Sound – Mamasita
3.Mossano – Zingarinho
4.Dj Project feat. Giulia – Nu
5.Alexunder Base feat. Lys – Drums

5. In ultimul timp, mediul online s-a dovedit a fi factorul esential in promovarea unui artist. Cat de multe te ajuta pe tine asta; ce avantaje/dezavantaje prezinta online-ul din punctul tau de vedere?

Mediul online e vital. M-a ajutat enorm la promovarea produselor mele muzicale. M-a avantajat din toate punctele de vedere. Singurul dezavantaj in mediul online in opinia mea e pirateria. Multi aritsti romani ar castiga mult mai mult de pe urma creatiilor lor daca s-ar pirata mai cu bun simt Interviu LLP. Nu pot opri eu asta pentru ca se intampla demult si se va intampla si de acum inainte. Putin respect pentru munca artistilor Interviu LLP.

6. Ca remixer esti deja destul de cunoscut. Ai realizat remix-uri pentru majoritatea hiturilor romanesti si nu numai. Am avut placerea sa le prezentam in exclusivitate pe toate, aici, pe Inhibitii.ro si tinem sa-ti multumim pentru increderea acordata. Ce ai de gand pe viitor, te vei axa strict pe partea de productie sau vei continua in paralel si cu remixatul?

E adevarat ca am inceput tot mai mult cu productia de piese si am lasat-o mai moale cu remixatul, dar pe viitor le voi face pe amandoua in paralel.

7. Ne-ai dezvaluit de curand ca ai inceput sa lucrezi cu unul dintre cei mai buni compozitori ai nostri, Tom Boxer. Prima voastra productie a fost lansata in urma cu aproape o saptamana (Amna – Tell Me Why), iar aprecierile nu au intarziat sa apara. Cum a luat nastere aceasta colaborare si cu ce o sa ne mai surprindeti? Esti pregatit sa depasesti succesul single-ului “I Miss You”?

De curand am avut placerea sa ajung sa lucrez cu unul dintre cei mai tari produceri romani si anume Tom Boxer. El a auzit remixuri recente de-ale mele si i-a placut soundul si stilul meu de club pe care-l abordez Asaa inceput toata treaba.
Urmeaza multe proiecte spre lansare in viitorul apropiat, inclusiv noul single oficial LLP numit “Sensation”. Sunt mai mult decat pregatit sa depasesc succesul primului meu single “I Miss You” si sper cu ajutorul lui Dumnezeu sa fie asa.

8. Cum ti se pare din interior muzica dance romaneasca in acest moment?

Muzica dance romaneasca a evoluat foarte mult in ultimii ani si avem multi producatori romani care isi fac treaba bine. E adavarat au si aparut foarte multe proiecte, omul numai stie ce sa aleaga, dar partea buna e ca are de unde Interviu LLP.

9. Ce parere ai despre faptul ca suntem din ce in ce mai vizibili cu artistii nostri in Europa?

Dupa cum spuneam este un lucru favorabil pentru industria muzicala romaneasca si ma bucur acest fapt. Muzica romaneasca incepe sa fie apreciata tot mai mult peste hotare.

10. Ce crezi ca o sa se poarte in acest an in muzica dance autohtona? Simti vreun trend?

Eu sper din tot sufletul. Nu stiu ce sa spun despre un nou trend. Deocamdata ma abtin sa vorbesc despre asta. Timpul le rezolva pe toate.

11. Recomanda-ne trei piese – “Must Listen”.

Aici as putea da o lista intreaga. Recomand:
The Prodigy – Poison, Yanni – Nostalgia si The KLF – Last Train To Trancentral.

12. Artistul si melodia evergreen.

Michael Jackson – Man In The Mirror.

13. 3 DJ preferati.

Imi place ATB, Alex Kenji si Chus & Ceballos.

14. Vacanta la munte sau la mare?

Prefer vacanta la munte, la racoare si liniste.

15. Un mesaj pentru cititorii Inhibitii.ro.

Urmariti cele mai noi si tari exclusivitati pe Inhibitii.ro

Amna ~ Tell Me Why (Produced by Tom Boxer & LLP)

AlexUnder Base Feat. Lys ~ Drums (LLP Remix)

Interviu LLP

Interviu realizat de echipa Inhibitii.ro.


Lasa un comentariu

Muzica Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica Free Web Directory  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Romanian Top66 Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau www.TOP21.ro Director Web Energy http://www.toplinkworld.net/top100/europe/ Trafic21.ro TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Best-top Romania : Lista de top globala