S-au anuntat primele doua trupe la B’ESTFEST 2011

S au anuntat primele doua trupe la BESTFEST 2011

Cea de-a patra ediţie a festivalului B’ESTFEST va avea loc la Bucureşti între 1-3 iulie 2011, primele nume confirmate fiind Skunk Anansie şi Pendulum.

După un an de pauză, B’ESTFEST revine în 2011 cu o nouă imagine, într-o nouă locaţie. Anul acesta organizatorii au dat betoanele din centrul capitalei pe iarba verde din nordul oraşului, la doar 10 minute de Piata Presei Libere, în zona Pipera-Tunari.

Primele nume confirmate in cadrul programului din acest an sunt Skunk Anansie şi Pendulum, pentru prima dată într-un show live la Bucureşti.

Pe malul unui lac umbrit de sălcii, o suprafaţă verde de aproximativ 10 hectare urmează a fi transformată în B’ESTFEST CAMP, unde publicul va avea la dispoziţie trei zile pentru a experimenta atmosfera de festival într-un decor complet diferit de cel cu care fusese obişnuit până acum. B’ESTFEST va dispune începând din acest an şi de un spaţiu generos de campare destinat publicului, într-o zonă în care vor exista toate facilitatile necesare pentru un “summer camp” veritabil.

Festivalul va beneficia de o scenă principală şi mai multe arene secundare, publicul având la dispoziţie o varietate mult mai largă de experienţe festivaliere, de la concerte la expoziţii neconvenţionale, ateliere de creaţie, spaţii de relaxare, jocuri şi târguri cu produse hand-made, completate de zone de terase, baruri şi restaurante. De asemenea, scena principală va funcţiona până după 12 noaptea, urmând a exista şi zone de entertainment care vor activa până dimineaţă.

Biletele pentru cea de-a patra ediţie B’ESTFEST vor fi puse în vânzare în curând, mai multe detalii despre programul festivalului precum şi noi confirmări urmând a fi anunţate în perioada urmatoare.

Pendulum – The Island (Steve Angello, AN21 & Max Vangeli Remix)

Coconut butter

iConcert.ro


Lasa un comentariu

Muzica Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica Free Web Directory  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Romanian Top66 Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau www.TOP21.ro Director Web Energy http://www.toplinkworld.net/top100/europe/ Trafic21.ro TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Best-top Romania : Lista de top globala