Dennis Ferrer va mixa la Kristal Glam Club pe 12 martie 2011, alaturi de Rosario Internullo si Mahony

Dennis Ferrer va mixa la Kristal Glam Club pe 12 martie 2011, alaturi de Rosario Internullo si Mahony

Americanul Dennis Ferrer va mixa la Kristal Glam Club pentru prima data in Bucuresti, urmand sa beneficieze de o incalzire marca Rosario Internullo si Mahony.

Artistul american Dennis Ferrer va sosi in premiera in sudul tarii vineri, 11 martie 2011, urmand sa mixeze in prima seara in clubul Divino din Galati, seara urmatoare (12 martie 2011) fiind invitat sa presteze la Kristal Glam Club din Bucuresti. Singura sa vizita in Romania pana in prezent a avut loc in data de 22 martie 2008 in clubul Youtopia din Timisoara.

Unul dintre cele mai vehiculate nume de artisti care meritau sa vina sa mixeze in Romania, Dennis Ferrer (Objektivity, USA) este reprezentat de Artist Alife, aceeasi agentie care ii impresariaza si pe Loco Dice si Livio & Roby, printre altii. Talentul sau de producator de muzica electronica, care i-a adus nenumarate succese, amintim doar in treacat celebra piesa “Sandcastles” un adevarat dance-floor destroyer oriunde in lume (inclusiv in Romania, cine poate uita cum ne isterizau intr-o vreme toti DJii straini si romani cu aceasta piesa), sau mai recenta creatie Hey Hey (Defected) este bineinteles dublat de seturi pline de energie, de muzica house cu mare priza la public, asa cum reiese si din clipurile video cu care ilustram aceasta veste buna primita din directia Pipera, 46.

Ferrer & Sydenham ~ Sandcastles (Mark Knight & MTV Remix)



Nights.ro


Lasa un comentariu

Muzica Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica Free Web Directory  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Romanian Top66 Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau www.TOP21.ro Director Web Energy http://www.toplinkworld.net/top100/europe/ Trafic21.ro TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Best-top Romania : Lista de top globala