Sonny Flame deschide show-ul Ja Rule

Sonny Flame deschide show ul Ja Rule
Sonny Flame, artistul momentului în România, a fost ales să deschidă mega-evenimentul din acest weekend de la Heaven Studio din Timişoara: concertul Ja Rule. Din mai mulţi artişti români pentru o prestatie artistica in preambulul lui Ja Rule, s-a optat pentru Sonny Flame, iar raţionamentele sunt simple: stilul acestuia se potriveşte cel mai bine cu muzica din USA; Sonny Flame este unul dintre cei mai bine cotaţi şi căutaţi artişti din România în acest moment, succesul pe care îl are îl indică pentru un astfel de eveniment.

Sonny Flame deschide show ul Ja Rule

Sonny Flame a început să-şi descopere vocaţia pentru muzică la vârsta de 15 ani, când a compus primele piese şi versuri, adoptând stilurile Rap şi RnB si reggae. Sesizându-i talentul, un prieten i-a deschis drumul spre cluburi de reggae, unde a şi început să cânte. Aşa a făcut Sonny Flame primii paşi spre industria muzicală, reuşind, încet-încet, să se diferenţieze si sa fie in ton cu ultimele tendinţe muzicale.


Lasa un comentariu

Muzica Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica Free Web Directory  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Romanian Top66 Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau www.TOP21.ro Director Web Energy http://www.toplinkworld.net/top100/europe/ Trafic21.ro TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Best-top Romania : Lista de top globala