John Dahlbäck – Winter (E.P.)

John Dahlbäck   Winter (E.P.)

John Dahlbäck s-a nascut in Stockholm (Suedia), intr-o familie de muzicieni, probabil aceasta fiind explicatia in ceea ce priveste pasiunea sa pentru muzica. A intrat in contact cu muzica house prin intermediul varului sau, Jesper Dahlbäck.
Primul sau track a fost lansat de labelul Route 33, care ii apartine lui Pawel Kobak.

John a continuat sa produca mai multe piese, pentru cele mai respectate case de discuri de pe glob: Turbo, Joia, Silverplanet, Underwater, Systematic, Brique Rouge. Printre altele, el insusi conduce trei labeluri: Pickadoll, Dahlbäck Recordings si Jackmoves.
Fiecare piesa are importanta si semnificatia ei, insa “Hustle Up”, “Blink” si ‘”Everywhere” sunt cele mai tari din cariera, marturiseste artistul.
“Pyramid”, “Hustle Up” si ”Blink” au cumulat pe Youtube un numar de peste sase milioane de vizualizari.

In prezent, John Dahlbäck este un artist semnat cu Defected Records si se poate mandri ca a colaborat cu cei mai de seama reprezentati din sfera muzicii electronice, printre care: Özgur Can, Sebastien Leger, Dada Life, Zoo Brazil, Robbie Rivera, Laidback Luke s.a.

Noul sau E.P. poata numele “Winter“, a fost lansat impreuna cu labelul “Mutants” si demonsteaza inca o data ca sound-ul Dahlbäck este unic, iar stilul unul definit prin diversitate – de la house pur, pana la electro, techno si progressive.
E.P.-ul poate fi achizitionat de pe Beatport si include doua productii – “Winter” si “Pour Te“.

John Dahlbäck este cu siguranta unul dintre cele mai stralucite talente ale muzicii de gen.

John Dahlbäck ~ Pour Te (Original Mix)

John Dahlback – Winter (Original Mix)

Happy nails


Lasa un comentariu

Muzica Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica Free Web Directory  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Romanian Top66 Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau www.TOP21.ro Director Web Energy http://www.toplinkworld.net/top100/europe/ Trafic21.ro TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Best-top Romania : Lista de top globala