Pet Shop Boys lanseaza The Most Incredible Thing

Pet Shop Boys lanseaza The Most Incredible Thing

Pet Shop Boys revin cu un nou material, intitulat The Most Incredible Thing, pe 22 martie 2010. In Romania, discul va fi disponibil prin Media Services / EMI.

Neil Tennant si Chris Lowe vor lansa o coloana sonora a spectacolului de balet The Mode Incredible Thing, pe 22 Martie, prin Astralwerks Records.

Spectacolul de balet este o colaborare cu coregraful Javier De Frutos si teatrul de dans contemporan Sadler’s Wells. Bazat pe povestea cu acelasi titlu scrisa de Hans Christian Anderson, opera va rula in Londra intre 17 si 26 martie 2011.

Tennant and Lowe au compus o mare parte a pieselor in toamna anului 2008 si au fost finalizate in 2010. Muzica este o combinatie inedita de muzica electronica si clasica, un amestec tot mai popular in mediul producatorilor.

Pentru realizarea acestui material au apelat la tanarul muzician german Sven Helbig, iar la sfarsitul anului 2010, acestia au inregistrat impreuna cu orchestra Wroclaw Score Orchestra din Polonia, condusa de Dominic Wheeler.

sursa: catmusic.ro

Pet Shop Boys & Javier De Frutos -- The Most Incredible Thing

Geluri colorate neon


Lasa un comentariu

Muzica Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica Free Web Directory  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Romanian Top66 Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau www.TOP21.ro Director Web Energy http://www.toplinkworld.net/top100/europe/ Trafic21.ro TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Best-top Romania : Lista de top globala