Cele mai importante concerte ale anului 2011 in Romania

Cele mai importante concerte ale anului 2011 in Romania

2011 este un an foarte bogat in evenimente muzicale, Shakira, Sting si Roxette fiind doar cateva dintre numele care vor sustine concerte in tara noastra.
Fie ca esti ascultator de muzica rock sau de muzica electronica, nu vei duce lipsa de evenimente la care sa poti merge cu placere.
Iata cateva dintre cele mai importante:

………………………………………………………………………………………………………………

Cele mai importante concerte ale anului 2011 in Romania Pe 28 februarie, iubitorii de tango ii pot revedea pe Gotan Project, una dintre cele mai cunoscute si apreciate trupe de electro-tango din lume.
Concertul va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti iar pretul unui bilet variaza intre 120 si 240 de lei.

………………………………………………………………………………………………………………

Cele mai importante concerte ale anului 2011 in Romania Pe 9 martie la Sala Palatului fenomenul gipsy-punk, Gogol Bordello, revine in Romania pentru a incinge atmosfera. Show-ul face parte din turneul international „We Comin’ Rougher” si va fi organizat de Events cu sprijinul celor de la Yahoo! Romania.
Biletele pot fi procurate la preturi intre 88 si 128 de lei.

………………………………………………………………………………………………………………

Cele mai importante concerte ale anului 2011 in Romania Dupa un concert memorabil sustinut pe scena B’ESTFEST in 2008, Manu Chao se intoarce in aceasta primavara in fata publicului roman cu un nou show plin de energie! Evenimentul va avea loc pe 16 aprilie, la Sala Palatului.
Pretul biletelor este unic, acesta costand doar 108 lei.

………………………………………………………………………………………………………………

Cele mai importante concerte ale anului 2011 in Romania Shakira canta si ea pe 7 mai, la Bucuresti.
Artista columbiana va sustine un concert in cadrul turneului international “The Sun Comes Out” ce va avea loc in Piata Constitutiei.
Pretul biletelor este clasificat astfel: Golden VIP (cu loc pe scaun) – 380 de lei, Tribuna VIP – 280 de lei, Gazon A – 180 de lei si Gazon B – 120 de lei.

………………………………………………………………………………………………………………

Cele mai importante concerte ale anului 2011 in Romania Roxette, cel mai cunoscut duo suedez de pe scena muzicii internationale, va concerta pentru prima data in Romania, pe 30 mai, la Zone Arena din Capitala, show-ul fiind inclus intr-un nou turneu mondial programat pentru 2011.
Preturile biletelor, intre 120 si 350 de lei.

………………………………………………………………………………………………………………

Cele mai importante concerte ale anului 2011 in Romania La doar cateva zile dupa concertul celor de la Roxette, Sting, un alt nume cu greutate din muzica pop internationala, va concerta pe 6 iunie in Piata Constitutiei din Bucuresti.
Concertul e organizat de Emagic, iar biletele au preturi intre 395 de lei, 295 de lei, 195 de lei si 135 lei.

………………………………………………………………………………………………………………

Cele mai importante concerte ale anului 2011 in Romania Era si timpul iubitorilor de rock sa aiba parte de un eveniment cu totul si cu totul special. Trupa The Scorpions revine in Romania pentru un ultim show de zile mari. Spunem “ultim” pentru ca legendara trupa se afla intr-un turnea mondial de adio, potrivit informatiilor primite din partea organizatorilor.
Concertul va avea loc pe 9 iunie, la Zone Arena, iar pretul biletelor este impartit astfel: 128 de lei la Gazon B, 190 de lei la Gazon A, 265 de lei in fata scenei, in sectorul Golden Circle, si 350 de lei la tribuna.

………………………………………………………………………………………………………………

Cele mai importante concerte ale anului 2011 in Romania Tiesto, cel mai prolific nume din muzica electronica si-a facut un obicei placut de a reveni in fata fanilor din Romania. DJ-ul va concerta pe 18 iunie, la Arenele Romane, evenimentul fiind organizat de cei de la The Mission.
Pretul biletelor: 50 lei (in avans, prin comanda online, la www.bilete.ro) sau 70 de lei (in seara evenimentului, la intrare), iar biletele VIP costa 100 de lei.

………………………………………………………………………………………………………………

Cele mai importante concerte ale anului 2011 in Romania Skunk Anansie si Pendulum vor fi si ei prezenti anul acesta la B’ESTFEST. 1, 2, 3 iulie sunt zilele in care se va desfasura cea de-a patra editie a festivalului.
Biletele nu au fost inca puse in vinzare, pretul acestora nefiind cunoscut in acest moment.

………………………………………………………………………………………………………………

Cele mai importante concerte ale anului 2011 in Romania Si Bon Jovi concerteaza in acest an in Romania. Evenimentul va avea loc pe 10 iulie in Piata Constitutiei din Bucuresti.
Preturile biletelor sunt cuprinse intre 130 si 480 de lei.

………………………………………………………………………………………………………………

Pe langa numele confirmate si anuntate mai sus se vehiculeaza ca ar exista tratative si cu alti artisti importanti care vor putea concerta in tara noastra. U2 ar putea inaugura noul stadion “Lia Manoliu”. Lady Gaga si Prince sunt alte nume pe care este posibil sa le putem vedea anul acesta in Romania.


Lasa un comentariu

Muzica Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica Free Web Directory  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Romanian Top66 Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau www.TOP21.ro Director Web Energy http://www.toplinkworld.net/top100/europe/ Trafic21.ro TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Best-top Romania : Lista de top globala