Pe 28 februarie Stai pe acelasi drum cu Bere Gratis si vino la concertul lor de la Teatrul National

Pe 28 februarie Stai pe acelasi drum cu Bere Gratis si vino la concertul lor de la Teatrul National
Pe 28 februarie “Stai pe acelasi drum” cu Bere Gratis si vino la concertul lor de la Teatrul National!
Ce ziceti ? Mergem cu totii spre un drum cu BERE Gratis?
Mai multe detalii aveti in comunicatul de presa trimis pentru voi de Geluri de baza

Bere Gratis lanseaza luni, 28 februarie cel mai recent album intitulat O colecţie, printr-un concert de zile mari la Teatrul Naţional din Bucureşti (Sala I.L.caragiale) de la ora 20:00.

Stai pe acelasi drum nu este doar titlul piesei de rezistenta a noului albumului, ci si o invitatie de a sarbatori primavara, de a te bucura de un martisor muzical pe care ti-l daruieste cu drag Bere Gratis.
De 12 ani formaţia Bere Gratis a fost alături de fanii săi şi le-a oferit muzica din suflet! Noul album reprezinta O colectie de cantece sensibile, pline de speranta si optimism, in stilul Bere Gratis. Acesta este defapt un colaj ale celor mai frumoase balade Bere Gratis, cantece lansate in perioada 1998 – 2010, care au ajuns la inimile fanilor. O colectie contine si doua piese noi: “Stai pe acelasi drum” si “Flori de camp la fereastra”.
Biletele pentru concert se găsesc la casa de bilete a Teatrului Naţional, în reţeaua Diverta, magazinul Muzica, Casieria Sălii Palatului şi online pe www.bilete.ro, www.blt.ro, www.myticket.ro, www.ticketpoint.ro.
Categoria 1: 60 lei (sector A)
Categoria 2: 40 lei (sector B, C)

Toate cuplurile care vor achiziţiona bilete în sectorul A, vor primi cadou cate un tricou din partea trupei Bere Gratis.


Lasa un comentariu

Muzica Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica Free Web Directory  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Romanian Top66 Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau www.TOP21.ro Director Web Energy http://www.toplinkworld.net/top100/europe/ Trafic21.ro TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Best-top Romania : Lista de top globala