Exclusive! Axel Dario & Greenday Feat. Cristian Tarcea – So Blue (Teaser)

Va prezentam astazi in exclusivitate teaser-ul unei noi piese produse de Axel Dario, in colaborare cu Greenday (un DJ din Bacau) si avandu-l ca vocal pe Cristian Tarcea.

Pasiunea lui Dario (Dragos) pentru muzica a inceput la varsta de 7 ani, primind primele lectii de pian de la tatal sau. Dupa o lunga perioada, descopera muzica electronica si odata cu ea si softurile de studio – moment in care ia nastere pasiunea lui pentru ceea ce inseamna inginerie audio. Debuteaza impreuna cu Ciupy (aka.Ciupy & Mihai Bejenaru) intr-un mic proiect minimal, cu primele piese ce vor fi lansate apoi pe Beatport. Proiectul destramandu-se mai tarziu, Dragos se hotaraste sa isi continuie munca pe cont propriu, alegandu-si ca nume de scena “Axel Dario”.

In prezent Axel Dario isi desfasoara activitatea de DJ/Compozitor/Producator.

Axel Dario & Greenday Feat. Cristian Tarcea ~ So Blue (Teaser)


Lasa un comentariu

Muzica Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica Free Web Directory  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Romanian Top66 Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau www.TOP21.ro Director Web Energy http://www.toplinkworld.net/top100/europe/ Trafic21.ro TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Best-top Romania : Lista de top globala