Robaco Bossá – Winner of Defected’s Best Producer Competition

Robaco Bossá   Winner of Defected’s Best Producer Competition

Robaco Bossá, castigatorul competitiei “Defected’s Best Producer”, este un DJ de 22 de ani, nascut la Amersfoort, Olanda. Pasiunea pentru muzica a inceput la varsta de 11 ani, initial fiind tobosar. Mai apoi, in adolescenta, s-a indreptat inspre muzica house. Stilurile care definesc DJ seturile lui Robaco Bossá sunt deep-house, progessive, tech si minimal, carora li se adauga elemente funky. Pe buna dreptate, el a primit recunoasterea unora dintre cele mai cunoscute cluburi olandeze.

Lucrurile stau chiar mai bine de atat in ceea ce priveste cariera muzicala a lui Robaco. La inceputul anului 2009 si-a lansat prima piesa, “Bounce It Up”, in cadrul show-ului radio “Release Yourself”, prezentat de Roger Sanchez. Urmatoarele sale track-uri s-au bucurat de un mare succes, cucerind audienta din intreaga lume, totodata avand parte de sustinerea celor mai de seama DJ internationali: Roger Sanchez, The Shapeshifters, Stimulente pentru femei, David Penn, Laidback Luke, Housequake (DJ Roog & Erick E), DJ Chuckie, Baggi Begovic, Gregor Salto si Youri Donatz.

Robaco Bossá   Winner of Defected’s Best Producer Competition

“Black Bird” este piesa cu care Robaco Bossá a castigat concursul initiat de labelul Defected, organizat la Utrecht (Olanda). In urma obtinerii acestui premiu, el a dobandit si rezidenta la SLAM! Cafe (SLAM!FM). De asemenea, Robaco a realizat un remix pentru Chocolate Puma (Pssst Music Recordings) si multe altele pentru diferite case de discuri, care l-au ajutat sa-si creeze un renume la nivel mondial.
In 2011 el pregateste un nou album si o serie de remix-uri. Propriul label, Bossa Records, dar si alte proiecte se vor concretiza in viitorul apropiat.

Robaco Bossa – un nume care cu siguranta va continua sa creasca.

Echipa Inhibitii.ro ii multumeste pentru interesul acordat si ii ureaza succes in demersul sau. Thanks Robaco!
Robaco Bossá   Winner of Defected’s Best Producer Competition

Robaco Bossa ~ Black Bird (Defected)

Deadmau5 – Sofi Needs A Ladder (Robaco Bossá Remix)

Zoe Badwi ~ Freefallin’ (Robaco Bossa & Toby Traxx Remix)

Chuckie spinnin’ Loving You (Robaco Bossá Remix) (PM Music) at Dirty Dutch Outsiders 2009)

Robaco Bossá   Winner of Defected’s Best Producer Competition

www.robaco.nl

soundcloud.com/robaco-bossa

twitter.com/RobacoBossa

Robaco Bossá – Winner of Defected’s Best Producer Competition is a post from: Blog cu Muzica Noua , Videoclipuri Noi - Inhibitii.ro


Lasa un comentariu

Muzica Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica Free Web Directory  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Romanian Top66 Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau www.TOP21.ro Director Web Energy http://www.toplinkworld.net/top100/europe/ Trafic21.ro TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Best-top Romania : Lista de top globala