DUB FX – Street MUSIC

DUB FX   Street MUSIC
Ceea ce o sa va prezint eu mai jos se invarte pe internet de ceva vreme. Nu stiu cati dintre voi ati reusit sa vedeti aceste clipuri cu muzica din strada; cu astfel de oameni pot sa spun ca emisiunea Romani au Talent de la Pro TV nu prea mai are efect, pentru ca adevaratii oameni cu talente se lanseaza altfel decat prin banalele emisiuni, dar sa trecem din nou la omul din videoclipul de mai jos care reuseste sa ne uimeasca prin ceea ce face cu vocea doar apasand cateva butoane, inregistrand cateva secvente live dupa care incepe sa le mixeze, eu nu am avut ocazia sa vad asa ceva live. Stiu ca prin anul 2009 o echipa de pe DUBFX.net a fost prezenta prin cateva orase de la noi din tara.
Pentru cei care vor sa se documenteze mai mult o pot face accesand site-ul Opi gel.

“Dub Fx the street-loop-beatboxer grew up in St Kilda / Melbourne / Australia performing in various bands before hitting the world-wide road. Dub Fx uses Roland BOSS effect & loop pedals to create sounds which when layered creates a live musical construct. Predominantly Dub Fx can be found busking through Europe with his Girlfriend the ‘Flower Fairy’ who also performs along side.” Cam asa suna o prezentare la ceea ce fac baieti in clipurile de mai josDUB FX   Street MUSIC.

Va las sa ascultati aceste DUB FX-uri si vreau sa aud parerea voastra sau daca sunt printe voi persoane care fac asa cevaDUB FX   Street MUSIC chiar as fi incantat sa ne contacteze si sa le oferim o mana de ajutorDUB FX   Street MUSIC.

Live DUB FX

www.youtube.com/watch?v=UiInBOVHpO8


www.youtube.com/watch?v=WhBoR_tgXCI


www.youtube.com/watch?v=EBOv7dL3GN4

DUB FX -- Street MUSIC is a post from: Blog cu Muzica Noua , Videoclipuri Noi - Inhibitii.ro


Lasa un comentariu

Muzica Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica Free Web Directory  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Romanian Top66 Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau www.TOP21.ro Director Web Energy http://www.toplinkworld.net/top100/europe/ Trafic21.ro TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Best-top Romania : Lista de top globala