Bryan Ferry concerteaza in Bucuresti pe 1 mai 2011

Bryan Ferry concerteaza in Bucuresti pe 1 mai 2011

Bryan Ferry concerteaza in Gel de unghii de vanzare pe 1 mai 2011


Concertul face parte din turneul de promovare al discului Olympia

Bryan Ferry, renumitul muzician, textier si compozitor britanic, membru fondator al legendarei trupe Roxy Music si autor al unor hituri precum “Slave To Love”, “Don’t Stop The Dance”, “More Than This”, “Shameless”, “One Night” sau “Avalon”, va concerta pentru prima data in Romania la Sala Palatului din Bucuresti, pe data de 1 mai 2011.

Concertul de la Bucuresti promoveaza noul material discografic al artistului lansat in toamna anului trecut.
Intitulat “Olympia”, albumul contine atat piese inregistrate alaturi de fostii colegi din Roxy Music, cat si colaborari cu artisti renumiti precum David Stewart (Eurythmics), Johnny Greenwood (Radiohead), Flea (Red Hot Chilly Peppers), Scissor Sisters, Groove Armada si David Gilmour (Pink Floyd). Pe disc figureaza si doua cover-uri: o adaptare emotionanta a piesei cantautorului Tim Buckley, “Song To The Siren” si o versiune uimitoare a hitului trupei de rock psihedelic Traffic – “No Face, No Name, No Number”.

Pe coperta albumului apare celebrul model Kate Moss intr-o fotografie inspirata de tabloul cu acelasi nume al impresionistului Edouard Manet.

Intrat direct in Top 20, discul a fost foarte bine primit de presa de specialitate si de public, multi considerand-ul cel mai bun material al artistului din ultimii 20 de ani.

Albumul Olympia va putea fi cumparat in timpul concertului si este un material distribuit de Media Services / EMI.

Biletele pentru acest spectacol sunt disponibile online la Eventim.ro si in retelele magazinelor Germanos, Orange¸Vodafone, Domo in librariile Humanitas si Carturesti dar si la Sala Palatului, putand fi procurate la urmatoarele categorii de pret in functie de pozitia in sala: 100, 140, 180, 240 si 300 lei pana la data de 20 martie; 120, 160, 210, 280 si 350 lei in perioada 21 martie – 1 mai 2011.

Concertul BRYAN FERRY din 01 mai 2010 este produs de One Event.

www.bryanferry.com

www.facebook.com/bryanferry

www.youtube.com/bryanferry

Bryan Ferry concerteaza in Bucuresti pe 1 mai 2011 is a post from: Blog cu Muzica Noua , Videoclipuri Noi - Inhibitii.ro


Lasa un comentariu

Muzica Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica Free Web Directory  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Romanian Top66 Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau www.TOP21.ro Director Web Energy http://www.toplinkworld.net/top100/europe/ Trafic21.ro TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Best-top Romania : Lista de top globala