Trouble dance school

Trouble dance school

Cursurile Trouble Crew isi propun sa formeze dansatori de performanta. Fie ca-ti place streetdance-ul sau un gen anume (Popping, Locking, Breaking, House etc.) noi te ajutam sa descoperi ce ti se potriveste cel mai bine si sa te specializezi in ceea ce-ti place cel mai mult, adica dansul.

Cu o experienta de peste 6 ani in domeniu, instructori-dansatori Trouble Crew (castigatori ai locului 2 la Hip Hop International Romania, 2010), si atenta supraveghere a coregrafului si managerului Paul Gheorghe (castigator al premiului pentru cel mai bun coregraf la Hip Hop International Romania, 2010), Scoala de dans Trouble are toate ingredientele pentru ca tu sa obtii succesul.

Primul pas este sa te inscrii la cursurile noastre, si odata ce ne-ai demonstrat ca esti bun si dedicat dansului, vei avea ocazia de a participa la campionate si de a aparea pe scena sau in fata sticlei alaturi de artisti consacrati din show-biz-ul romanesc.
Acum scoala are peste 100 de cursanti, incepand de la 6 ani si pana la 26 ani, in grupe diferentiate pe categorii de varsta.

In general, ne adresam celor ce cauta performanta, dar si celor care sunt pasionati de dans si care pur si simplu doresc sa se mentina in forma. Pe scurt, tuturor celor care doresc sa descopere lumea dansului alaturi de noi!

Dansurile predate: Streetdance si Breakdance

Tarife
Departament Consultanta Abonamente:
0730.076.166
0730.076.165
Contact
Adresa: Bdul. Constructorilor, nr. 29 A, etaj. 1 Sector 6, Ibd gel Romania
Telefon: 0763726874
Email: mail@trouble.ro
Website: www.trouble.ro

Trouble dance school is a post from: Blog cu Muzica Noua , Videoclipuri Noi - Inhibitii.ro


Lasa un comentariu

Muzica Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica Free Web Directory  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Romanian Top66 Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau www.TOP21.ro Director Web Energy http://www.toplinkworld.net/top100/europe/ Trafic21.ro TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Best-top Romania : Lista de top globala