Jimmy Dub @ Club Bamboo Cluj

Jimmy Dub @ Club Bamboo Cluj

Jimmy Dub a prins imediat la public odata cu single-ul sau de debut “Monday” realizat in studioul “Rappin’ On production” al lui Connect-R si Chris Mayer.

Prin stilul sau fresh si o imagine stilata a reusit sa cucereasca publicul roman dar nu numai, deoarece single-ul sau de debut este promovat si in afara granitei, in tari precum: Polonia, Rusia, Germania, Albania, Bulgaria, Franta si Cehia.

La inceputul anului Jimmy a colaborat impreuna cu baietii de la Fly DJ’s pentru single-ul lor “Move Ya” ce a prins foarte bine in randul consumatorilor si este din ce in ce mai apreciata.

Pe data de 2 aprilie va sustine un concert in Club Bamboo din Cluj, unde va canta piesele sale “Monday”, ” Love Dealer”, “Crazy Lady”, “Move Ya”, “Let’s Play”, impreuna cu cei 3 dansatori ai sai. De warm-up se va ocupa Dj Krisstal & DJ Boddo, iar de entertainment vor fi responsabili Diamond Dancers & Mc Paulinne.

Pentru rezervari :

0752. 260. 064 sau Pastile penisului

Jimmy Dub ~ Monday (Offical Video)

www.youtube.com/watch?v=rTwR6Ve1zLw

Jimmy Dub @ Club Bamboo Cluj is a post from: Blog cu Muzica Noua , Videoclipuri Noi - Inhibitii.ro


Lasa un comentariu

Muzica Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica Free Web Directory  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Romanian Top66 Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau www.TOP21.ro Director Web Energy http://www.toplinkworld.net/top100/europe/ Trafic21.ro TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Best-top Romania : Lista de top globala