Red Bull Music Academy 2011

Red Bull Music Academy 2011

Cel mai prestigios concept muzical realizat in ultimii ani a gazduit zilele trecute in Bucuresti un workshop la care au luat parte doi apropiati ai academiei, aici fiind vorba despre Roman Flugel si Efdemin.

Red Bull Music Academy nu este o academie cu clase si profesori asa cum multi dintre voi s-ar astepta sa fie.
Totul este bazat pe inscrierea oricarui DJ, producator sau instrumentist in cadrul academiei urmand ca acestia sa participe la diverse seminarii in prezenta unor artisti care nu vor tine cont de tipare si reguli in ceea ce priveste muzica asa cum intalnim de exemplu, la un conservator sau o academie muzicala in adevaratul sens al cuvantului.

Sesiunile vor fi urmate de sesiuni de inregistrari si. gig-uri ce vor avea loc in orasele in care se va desfasura acest eveniment si la care voi veti putea lua parte.

Red Bull Music Academy 2011

Red Bull Music Academy reprezinta o experinta unica care va poate schimba radical cariera muzicala.

Pentru a a intra in aceasta academie trebuie sa descarci formularul de inscriere de Gel sealer urmand ca dupa completarea lui sa il trimiti la sediul Academiei impreuna cu un demo muzical, pana la data de 4 aprilie 2011.
Aplicatiile vor fi analizate cu atentie de catre un juriu format din producatori, jurnalisti specializati si membri ai Academiei.

Astfel, te vei putea afla intr-una din cele doua grupe a cate 30 de participanti care vor reprezenta diferite stiluri si curente muzicale.

Mai multe detalii despre acest concept muzical unic pot fi gasite pe www.redbullmusicacademy.com.

Iata si un scurt material video despre editia de anul trecut care a avut loc la Londra.

Red Bull Music Academy London 2010 Highlights: Inside The Academy

www.youtube.com/watch?v=9K3qnarCHV4

Red Bull Music Academy 2011 is a post from: Blog cu Muzica Noua , Videoclipuri Noi - Inhibitii.ro


Lasa un comentariu

Muzica Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica Free Web Directory  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Romanian Top66 Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau www.TOP21.ro Director Web Energy http://www.toplinkworld.net/top100/europe/ Trafic21.ro TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Best-top Romania : Lista de top globala