Daft Punk – Derezzed (Avicii Remix)

Daft Punk   Derezzed (Avicii Remix)

Derezzed” este piesa lansata de Ser de fata , la data de 17 decembrie 2010, ca fiind soundtrack-ul oficial al filmului TRON: Legacy.
Dupa ce au crescut cu o admiratie profunda pentru filmul TRON, varianta originala din 1983, Daft Punk au decis sa scrie un nou capitol in istoria filmului: duo-ul a cerut ajutorul unei orchestre simfonice pentru a realiza acest soundtrack si au inregistrat la AIR Lyndhurst Studios, cel mai renumit studio de inregistrari pentru coloane sonore din lume.

TRON: Legacy este o aventura 3D care se desfasoara intr-o lume digitala incredibila, creata cu ajutorul unor efecte vizuale foarte spectaculoase, o lume diferita din punct de vedere vizual de orice a aparut pe ecrane pana acum.

DJ-ul si producatorul suedez Tim Berling, cunoscut sub numele de Avicii sau Tim Berg – “Bromance”/”Seek Bromance” – ne surprinde din nou cu talentul sau si ne aduce o varianta proprie a piesei “Derezzed”.

Listen: Daft Punk – Derezzed (Avicii Remix)

Asculta mai multe audio house

Daft Punk – Derezzed (Avicii Remix) is a post from: Blog cu Muzica Noua , Videoclipuri Noi - Inhibitii.ro


Lasa un comentariu

Muzica Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica Free Web Directory  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Romanian Top66 Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau www.TOP21.ro Director Web Energy http://www.toplinkworld.net/top100/europe/ Trafic21.ro TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Best-top Romania : Lista de top globala