Interviu si Autograf Voxis

Interviu si Autograf Voxis

1. Inainte de toate vrem sa va multumim ca ati acceptat sa ne acordati acest interviu! In general dati curs tuturor interviurilor sau sunteti mai selectivi din acest punct de vedere?

Si noi multumim ca ne-ati cautat! Stii, vrem sa credem ca, inainte de artisti, suntem oameni. Iar oamenii sunt construiti sa… comunice. Incercam sa fim cat putem noi de deschisi cu cei care ne abordeaza, indiferent ca se intampla pe strada, online… sau prin intermediul unui interviu. Speram ca in urmatorii 50 de ani sa nu fim nevoiti sa refuzam pe nimeni, indiferent de calea aleasa de catre acesta Interviu si Autograf Voxis.

2. “Tell Me Everything” a depasit succesul primului vostru single “To The Moon”. V-ati asteptat la acest lucru ?

Ca orice single al nostru, si “Tell Me Everything” s-a nascut din dorinta de evolutie. Cu fiecare piesa pe care o lansam dam ceva din sufletul nostru, din viziunea noastra muzicala si, implicit, vrem sa ajungem “mai sus”. In momentul in care am lansat “Tell Me Everything” consideram ca am facut un pas mare in evolutia trupei. Mesajul este unul autentic, inspirat din viata noastra de zi cu zi… iar videoclipul este mai mult un “film scurt” decat un videoclip uzual. Cautam ca muzica si imaginea proiectului Voxis sa ne prezinte exact asa cum suntem in viata de zi cu zi, iar “Tell Me Everything” poate fi raspunsul la multe dintre intrebarile pe care le primim privind membrii trupei Voxis. Mesajul piesei intra putin mai adanc in “teoretizarea iubirii” si ne bucuram ca lumea a primit cu bratele deschise exercitiul nostru artistic.

3. De curand am auzit noul vostru single pe Radio Puls (un post de radio din Franta). In ce alte tari se mai difuzeaza piesa voastra?

“Tell Me Everything” se difuzeaza in Franta si din feedback-urile DJ-ilor de acolo, piesa a fost bine primita de catre ascultatori. Avem semnale pozitive si din Cehia, Spania, Bulgaria, Noua Zeelanda, dar si din tarile nordice. Faptul ca piesa ajunge afara e o senzatie interesanta prin venele noastre, dar nu se compara cu senzatiile traite in concerte, cand ai oamenii in fata ta, cand le vezi reactiile si cand simti ca fiecare sunet produs de tine acolo, pe scena, contribuie la fericirea sonica a publicului.

4. Ati demarat pe internet o competitie de remix-uri pentru piesa “Tell Me Everything”? Care au fost rezultatele? Sunteti multumiti de decizia publicului?

Concursul de remixuri a fost o reusita! S-a nascut din dorinta de a completa remix pack-ul oficial si nu ne pare deloc rau ca am procedat asa! Am primit foarte multe remixuri de la oameni foarte talentati si nu ne-a fost tocmai usor sa alegem finalistii. Votul publicului a fost bine venit si, cu siguranta, in viitor ne vom baza pe parerile lor. Noi ne-am convins deja ca cei care sunt la curent cu noutatile muzicale au un simt bine dezvoltat, care nu trebuie deloc neglijat. A fost dificil sa alegem o singura piesa castigatoare si, cu ajutorul prietenilor nostrii, avem doua piese pe locul 1. Interviu si Autograf Voxis

Interviu si Autograf Voxis

5. Care ar fi cel mai important sfat pe care l-ati da unui producator talentat, dar inca nedescoperit?

Sfaturi ar fi multiple. Poate cel mai important ar fi sa stie cui i se adreseaza si sa creada in ceea ce face. Din punctul nostru de vedere… asta este cheia succesului!

6. Cum va situati fata de promovarea la tv, radio? Credeti ca online-ul este canalul cel mai permisiv pentru artistii aflati la inceput?

Internetul a devenit un mijloc extrem de util in aproape orice domeniu, deci si in cel muzical. Cei aflati la inceput de drum isi pot testa creatiile, iar cei deja consacrati isi pot consolida pozitia. Creatiile ajung mult mai usor la public decat prin intermediul mijloacelor radio/tv, iar acest fapt nu poate decat sa avantajeze artistul. In on-line nu exista limitari de timp si spatiu. In scurt timp, daca nu s-a intamplat deja, mediul virtual va fi locul unde creatiile artistice vor vedea “lumina zilei” pentru prima data.

7. Aveti o persoana care se ocupa exclusiv de promovare sau o faceti voi?

Promovarea este o problema complexa, avand in vedere multitudinea de canale si mijloace avute la dispozitie. De ceva timp avem in spate o echipa solida, care zilnic se asigura de buna desfasurare a lucrurilor…. iar pe aceasta cale le multumim. Se pare ca lucrurile merg din ce in ce mai bine, si, acest fapt se datoreaza si celor care fac treaba “in spate” si nu sunt cunoscuti la fata. Asa trebuie sa fie in orice organizatie care se doreste a fi profesionista, iar noi, in acest fel, credem si mai mult in succes. Ca sa-ti raspundem si la intrebare, de canalele de socializare ne ocupam noi, in rest munca e facuta de echipa amintita mai sus.

8. Care sunt oamenii din spatele proiectului Voxis ? Producatori, mix, master?

Avand in vedere ca suntem manageriati si impresariati de Cat Music, putem spune ca echipa completa e, de fapt, o treime: Cat Music, Voxis si producatorul nostru muzical, nimeni altul decat George Hora. Avem sarcinile foarte bine impartite si, prin comunicare gasim cele mai bune solutii la orice problema care se iveste. La sound, ultimul cuvant il are George Hora, iar noi avem incredere deplina in el.

9. Planuiti lansarea unui album sau mergeti in continuare pe reteta “one single”?

Buna intrebare Interviu si Autograf Voxis Momentan reteta “one single” e cea mai buna in contextual actual al muzicii romanesti. Desigur, o sa vina pe viitor si un album dar asta e decizia celor de la Cat Music. Deocamdata… sa “curga” single-uri, sa ne vedem fericiti la concerte si… sa adoarma repede si etern razboiul, oriunde s-ar afla el!

10. Si un mesaj de incheiere pentru cititorii nostri…

Sa iubeasca si sa creada in ceea ce fac! Sa zambeasca, sa viseze si sa se bucure de tot ceea ce ne ofera lumea in care traim!

Interviu si Autograf Voxis

 

 

Voxis ~ Tell Me Everything (Official Video)

 

 

Voxis vs. DJ Andi ~ To The Moon (Official Video)

 

 

Interviu realizat de echipa Inhibitii.ro: Detergenti bio, Gabriel Bobon, Adrian Coroian si Ezra.

Pentru mai multe informatii: www.voxis.ro

Interviu si Autograf Voxis is a post from: Blog cu Muzica Noua , Videoclipuri Noi - Inhibitii.ro


Lasa un comentariu

Muzica Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica Free Web Directory  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Romanian Top66 Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau www.TOP21.ro Director Web Energy http://www.toplinkworld.net/top100/europe/ Trafic21.ro TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Best-top Romania : Lista de top globala