Fly Project isi spune povestile lumii intregi

Fly Project isi spune povestile lumii intregi

Trupa formata din simpaticii Dan Denes si Tudor Ionescu a schimbat de curand ritmurile in cluburile din tara cu noul hit, ‘GoodBye’. O poveste de dragoste care depaseste orice bariera sociala sau de timp, piesa cu mesaj melancolic devine in luminile de neon ale cluburilor o adevarata provocare la idila. Videoclipul cu aer de scurtmetraj artistic a depasit de curand bariera de 3,5 milioane de vizualizari pe Youtube si se bucura de succes si in afara tarii.

Refrenurile povestilor pozitive, avand mereu ca personaj central o femeie frumoasa dar cu aer misterios, ‘Mandala’ si ‘Antimatreata’ sunt fredonate de mii de tineri din toata lumea. Fly Project se afla in acest moment intr-un turneu international, avand ocazia sa isi cante povestile din club in club, traversand culturi, fusuri orare sau chiar stiluri diferite de dans. Concertele ii poarta pe cei doi de la exotic la modern, din Azerbaidjan in Rusia si din Israel in Germania. Melodia-simbol a trupei, ‘Mandala’, se afla in continua ascensiune pe Radio EuropaPlus, unul dintre cele mai mari posturi din lume, acoperind 9 tari distincte.

Care dintre povestile Fly Project e preferata voastra?

www.youtube.com/watch?v=kYGFZUkDf80

Foto: Ciprian Strugariu

Fly Project isi spune povestile lumii intregi is a post from: Blog cu Muzica Noua , Videoclipuri Noi - Inhibitii.ro


Lasa un comentariu

Muzica Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica Free Web Directory  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Romanian Top66 Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau www.TOP21.ro Director Web Energy http://www.toplinkworld.net/top100/europe/ Trafic21.ro TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Best-top Romania : Lista de top globala