Tone, jumatatea proiectului Toni Tone, membru in comisia de jurizare a DJ-ilor

Tone, jumatatea proiectului Toni Tone, membru in comisia de jurizare a DJ ilor

Toni Tone este unul dintre cele mai noi proiecte pe piata muzicala din Romania, iar primul lor single, „Forever Alive” este deja un succes.

Bazele proiectului au fost puse acum un an de catre Mircea aka Tone alaturi de Toni, iar pentru piesa de debut au ales sa colaboreze cu tanara si talentata Lexi.

Mircea aka Tone, un DJ cu un background solid in muzica de club este unul dintre primii DJ cu diploma din Romania. De asemenea, Mircea face de cativa ani parte din comisia de jurizare a absolventilor Cursurilor de formare profesională pentru ocupaţia de DJ, organizat de catre Ministerul Culturii.

Am luat examenul cu 10, dupa care au inceput sa ma cheme la examenele ulterioare in calitate de membru al comisiei de evaluare. Am participat in felul acesta la vreo 5-7 examene. Ca experienta este una foarte buna pentru ca am avut ocazia sa intalnesc foarte multi DJ, unii mai buni, altii mai putin buni si sa invat lucruri din experienta unora, sa-i invat pe altii din experienta mea, povesteste Mircea.

In prezent, Toni Tone pregatesc o serie de surprize printre care un videoclip.

Jucarii din plus

Tone, jumatatea proiectului Toni Tone, membru in comisia de jurizare a DJ-ilor is a post from: Blog cu Muzica Noua , Videoclipuri Noi - Inhibitii.ro


Lasa un comentariu

Muzica Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica Free Web Directory  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Romanian Top66 Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau www.TOP21.ro Director Web Energy http://www.toplinkworld.net/top100/europe/ Trafic21.ro TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Best-top Romania : Lista de top globala