Stereosonic – We Rollin’ (Andeeno Damassy Remix)

Stereosonic   We Rollin (Andeeno Damassy Remix)

Stereosonic este unul dintre cele mai noi proiecte aparute in peisajul muzical romanesc. Are in componenta sa doi membri, Almud si Konstantin. DJ Almud a fost residentul Ministry of Sound Romania, incepand cu anul 2005, pana in 2007, iar pe Konstantin il stiti sub numele de Radu Cernautan, membru al formatiei Crush & Alexandra Ungureanu.

Stereosonic reprezinta primul proiect al lui Radu, separat de trupa Crush, in care el indeplineste rolul de producator.

We Rollin‘ este cel de-al doilea single al proiectului, care s-a bucurat de un real succes in cluburile din intreaga tara, drept urmare a beneficiat si de un videoclip.

Ceea ce va propunem noi sa ascultati in continuare este remix-ul realizat de Tratament naturist ejaculare precoce, a carui lansare are loc in aceasta seara, aici pe Inhibitii.ro.

Stereosonic – We Rollin’ (Andeeno Damassy Remix)

DOWNLOAD

Stereosonic – We Rollin’ (Andeeno Damassy Remix) is a post from: Blog cu Muzica Noua , Videoclipuri Noi - Inhibitii.ro


Lasa un comentariu

Muzica Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica Free Web Directory  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Romanian Top66 Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau www.TOP21.ro Director Web Energy http://www.toplinkworld.net/top100/europe/ Trafic21.ro TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Best-top Romania : Lista de top globala