David Deejay si Dav7 Music cauta voce noua

David Deejay si Dav7 Music cauta voce noua
David Deejay si Dav7 Music au lansat astazi pe Facebook, un concurs in urma caruia spera sa gaseasca o voce potrivita pentru un viitor proiect produs de artist.

Cei care doresc sa participe trebuie sa posteze un demo pe pagina de Facebook a artistului, Hamamelis (http://www.facebook.com/daviddeejayofficial). Aici se gasesc si toate celelalte detalii ale regulamentului.
Concursul se desfasoara intre 4 si 17 aprilie 2011 si toata lumea se poate implica in alegerea castigatorului votand vocea preferata (“like”).

Nu este prima oara cand David Deejay mizeaza pe un talent anonim. Ela Rose era un simplu spectator la unul dintre concertele lui cand artistul a auzit-o cantand si i-a propus o colaborare. Cateva luni mai tarziu a aparut “I can feel”, single-ul care a cucerit topurile europene (chiar si US dance charts) si a facut milioane de vizionari pe YouTube, aducandu-i Elei Rose succesul international.

Concursul este deschis tuturor celor care cred in vocea lor si isi doresc sa colaboreze cu David Deejay.

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati la:
pr@daviddeejay.com, PR Consultant Team.
David Deejay online
Website: www.daviddeejay.com
Twitter: http://twitter.com/#!/daviddeejaytw
Facebook: http://www.facebook.com/daviddeejayofficial

David Deejay si Dav7 Music cauta voce noua is a post from: Blog cu Muzica Noua , Videoclipuri Noi - Inhibitii.ro


Lasa un comentariu

Muzica Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica Free Web Directory  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Romanian Top66 Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau www.TOP21.ro Director Web Energy http://www.toplinkworld.net/top100/europe/ Trafic21.ro TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Best-top Romania : Lista de top globala