New artist: JayOh – Pump it (feat. Da Fleiva)

New artist: JayOh   Pump it (feat. Da Fleiva)
Se pare ca acest inceput de primavara aduce din ce in ce mai multe lucruri noi in materie de muzica, Chariton Johannes Robert este un tanar ambitios si foarte talentat, ce inca de la 15 ani compune muzica si face reprezentatii live pe scena.Acum la 21 de ani are ca pasiune pianul, instrument ce il studiaza de aproape 10 ani de zile.Fiind descoperit de “TuSiRomania” s-a hotarat relansarea sa sub numele de JayOh, bineinteles cu un sound si gen muzical diferit.
Ca si compozitie si interpetare, melodia este facuta in colaborare cu Da Fleiva in studioul de productie Jhaps. In momentul de fata se lucreaza intens la siteul oficial al acestuia, dar si la alte piese ce vor fi cantate in concerte.
Pana la alte noutati va invitam sa ascultati primul single semnat JayOh feat Da Fleiva -- Pump it.

Long love pastile

New artist: JayOh -- Pump it (feat. Da Fleiva) is a post from: Blog cu Muzica Noua , Videoclipuri Noi - Inhibitii.ro


Lasa un comentariu

Muzica Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica Free Web Directory  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Romanian Top66 Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau www.TOP21.ro Director Web Energy http://www.toplinkworld.net/top100/europe/ Trafic21.ro TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Best-top Romania : Lista de top globala