FLY PROJECT AU CANTAT ALATURI DE FLO RIDA

FLY PROJECT AU CANTAT ALATURI DE FLO RIDA

Trupa care a ocupat locul intai cu piesa Mandala in topul celui mai mare radio din Rusia, Europa Plus, a fost invitata in weekend la unul dintre cele mai exclusiviste evenimente din Moscova.

Fotbalistul Roberto Carlos, in prezent legitimat la echipa din prima liga rusa, Anzhi, si-a sarbatori ziua de nastere la clubul Metropol, in vecinatatea Kremlinului. Printre invitati, alaturi de Tudor si Dan, s-au numarat oameni politici importanti ai momentului si Flo Rida, cantaretul care a depasit barierele muzicii de club, ale popului si hip hop-ului, unind milioane de oameni pe ringurile de dans din toata lumea sub imnul ‘Club can’t Handle me‘.

Fly Project aduce noi surprize, printre care o ascensiune uimitoare a celui mai recent hit, ‘Goodbye‘, pe radiourile din Asia si Europa dar si planuri pentru viitoare colaborari si proiecte surpriza.

Goodbye!

Dating romania

FLY PROJECT AU CANTAT ALATURI DE FLO RIDA is a post from: Blog cu Muzica Noua , Videoclipuri Noi - Inhibitii.ro


Lasa un comentariu

Muzica Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica Free Web Directory  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Romanian Top66 Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau www.TOP21.ro Director Web Energy http://www.toplinkworld.net/top100/europe/ Trafic21.ro TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Best-top Romania : Lista de top globala