MAINE BUCURESTIUL CAPATA CULOARE!

MAINE BUCURESTIUL CAPATA CULOARE!

Videoclipul celui mai nou single Crush si Alexandra Ungureanu, ,I need you More’ se va lansa Vineri 15 Aprilie in cadrul unui eveniment urban inedit. La ora 9.30, cei care trec prin fata magazinului Cocor vor fi intampinati de imagini cu tineri funky-fresh, multa culoare si o explozie de energie, toate proiectate pe ecranele gigantice care imbraca magazinul. Vibratiile pozitive vor fi simtite si de cei ramasi in case, masini si birouri, lansarea fiind transmisa in direct de catre Kiss Fm si Kiss TV.

Productia prezinta viata de club a tinerilor cool, jocuri de dragoste, de lumina si de zambete. Regia ii apartine lui Konstantin, unul dintre membrii trupei si reprezinta o continuare in spirit a celui mai celebru clip Crush – Aprinde Dragostea.

Va asteptam in fata magazinului Cocor maine dimineata la ora 9.30 pentru un spectacol multimedia plin de surprize speciale!

Kit unghii acril is a post from: Blog cu Muzica Noua , Videoclipuri Noi - Inhibitii.ro


Lasa un comentariu

Muzica Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica Free Web Directory  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Romanian Top66 Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau www.TOP21.ro Director Web Energy http://www.toplinkworld.net/top100/europe/ Trafic21.ro TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Best-top Romania : Lista de top globala