Incepeti cu noua piesa, JayOH – Kamasutra

Incepeti cu noua piesa, JayOH   Kamasutra
Incepeti cu noua piesa, JayOH – Kamasutra

Odata cu inceperea verii fiecare dintre artistii romani ies in fata pentru a-si prezenta noile productii cu speranta ajungerii lor catre succes printre ascultatori. Printre ei se afla si talentatul tanar in varsta de 21 de ani pe nume Chariton Johannes Robert cu numele sau de scena “JayOH”. Cu un sound modern, piesa are un nume destul de indraznet si anume “Kamasutra”.
JayOH este un tanar ambitios si foarte talentat, ce inca de la 15 ani compune muzica si face reprezentatii live pe scena.
Fiind lansata cu putin timp in urma, piesa a reusit deja sa cucereasca tinerii, drept pentru care a intrat deja in playlistul catorva radiouri din Grecia, acelasi lucru intamplandu-se si cu piesa precedenta intitulata “Pump it”.

Ca si compozitie, melodia este facuta in colaborare cu Da Fleiva in studioul de productie Jhaps. In momentul de fata se lucreaza intens la siteul oficial al acestuia, dar si la alte piese ce vor fi cantate in concerte.
Pana la alte noutati va invitam sa ascultati piesa semnata: JayOH – Kamasutra

Tipsuri cu gel is a post from: Blog cu Muzica Noua , Videoclipuri Noi - Inhibitii.ro


Lasa un comentariu

Muzica Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica Free Web Directory  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Romanian Top66 Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau www.TOP21.ro Director Web Energy http://www.toplinkworld.net/top100/europe/ Trafic21.ro TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Best-top Romania : Lista de top globala