Ster3o MilK feat. Praf in Ochi – LOST (original edit)

Ster3o MilK este un proiect ce are ca membri fondatori pe Stefan Marin si Postolache Mihai . Genurile spre care se indreapta acestia sunt : Dubstep, Drum and Bass, Electro si Alternative.

Piesa de debut se intituleaza “Lost” si este conceputa ca duet vocal intre Mihai Postolache (vocalul Ster3o MilK) si Ionut Radu, vocalul trupei Praf in Ochi de asemenea cunoscut si ca John Puzzle .

Ster3o MilK : ” Vrem sa aducem ceva nou ca sound si concept in cadrul industriei muzicale din Romania, mai ales ca de ceva vreme barierele intre genuri incep sa dispara si din ce in ce mai multi producatori sunt deschisi catre colaborari cu artisti ce fac parte din genuri cu totul diferite fata de productiile acestora. Consideram ca muzica nu trebuie judecata sau incadrata pe genuri si apreciem oamenii ce au capacitatea de a se lasa purtati de vibe-ul si feeling-ul unei piese fara a avea prejudecati daca e sau nu comercial sau underground ,etc… It’s all about the feeling !

Jucarii sexuale barbati

Ster3o MilK feat. Praf in Ochi -- LOST (original edit) is a post from: Blog cu Muzica Noua , Videoclipuri Noi - Inhibitii.ro


Lasa un comentariu

Muzica Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica Free Web Directory  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Romanian Top66 Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau www.TOP21.ro Director Web Energy http://www.toplinkworld.net/top100/europe/ Trafic21.ro TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Best-top Romania : Lista de top globala