Ezra Mu Online Season 6 Low Server

Ezra Mu Online Season 6 Low Server
Mult timp a trecut de cand Vechiul Imperiu Ultra potenta a pierdut cotrolul deplin asupra Continentului. Cum puterea central-guvernamentala a lui Mu a inceput sa scada, lorzii feudali au inceput sa incerce sa preia controlul Continentului, distrugand fundatiile societatii lor. Asa cum oamenii mici au incercat sa devina mai puternici, razboaiele civile au distrus frumosul Continent si o umbra intunecata a cuprins tot tinutul.
Ezra Mu Online Season 6 Low Server
Mai exista o singura speranta pentru Taramul lui Mu si anume descoperirea celor 8 Pietre Sacre care au fost imprastiate dealungul continentului. Dar cine va fi destul de curajos si puternic sa reuseasca in salvearea lui MU?

Aceasta minunata poveste o puteti trai accesant site-ul Mu-Online.ro, unde va puti dezvolta propriul  aracter incercand sa deveniti cat mai puternic. Aveti posibilitatea de a va alege RASA(tipul caracterului):

Dark Knight / Blade Knight

Pentru inceput, este facut pentru lupta directa, distrugandu-si inamicul din apropiere. Cel mai bun skill fiind Twisting Slash deoarece ii permite sa atace monstrii din jurul sau foarte rapid. De la level 50 isi poate repara singur itemele. Questul pentru Blade Knight se poate face de la level 150. La level 220 questul de hero de la Marlon. Acesta are 2 parti: Ring of Honor si Dark Stone. Ring of Honor pentru un punct in plus pe level de la 220 iar Dark Stone pentru combo.

Dark Wizzard / Soul Master

Este caracterul preferat de majoritatea jucatorilor de MU Online dar asta nu inseamna ca e si cel mai bun. Vraja cea mai buna este Evil Spirits deoarece ataca monstrii cu o raza suficienta de a acoperi tot screen-ul. Acesta poate fi folosita de la 220 Energy. De la level 50 isi poate repara singur itemele. La level 150 se poate transforma in Soul Master. La level 220 se poate face questul de la Marlon dar mai usor ca cel facut de Blade Knight deoarece nu trebuie sa cautati si Dark Stone, la Soul Master se face doar cu Ring of Honor.

Elf  / Muse Elf

Este singurul caracter femela in jocul MU Online pana la Season3 Episode 2. Elf-ele se pot dezvolta in doua moduri, Agility sau Energy. Ambele clase pot folosi lovituri multiple si skilluri permanente (Penetration). Elf-a dezvoltata pe Energy se bazeaza pe buffurile ei si este mai preferata in party decat cea dezvoltate pe Agility. Daca incepeti sa va dezvotlati pe Agility sau Energy nu incercati sa va schimbati modul deoarece stricati caracterul. Se poate transforma in Muse Elf la level 150. La level 220 poate face questul de la Marlon doar cu Ring of Honor.

Magic Gladiator

Aceasta clasa este un Dark Wizard combinat cu un Dark Knight. Avantajul sau este ca primeste 7 puncte pe level si astfel poate imbraca un set bun de la lvl relativ mic. Este slab la PVP , dar in schimb este cea mai buna rasa pentru level. Nu poate purta casca si asta ii scade defense-ul.

Dark Lord

Damage foarte mare, defense scazut, dependent de set si de cal pentru a rezista deoarece capa nu absoarbe damage. Are cel mai mare SD dintre caractere si este al 2-lea ca putere din joc (dupa bk).

Daca iti faci dark lord se presupune ca ai deja un caracter de lvl 250, deci e bine sa strangi iteme pentru el dinainte de a-l creea. Spell-ul Fireburst este foarte folositor, cel mai folosit pe Season 2 pentru tinerea spoturilor, viteza buna si raza. Dark lords se impart in 2 mari categorii: Darklord de lupta si Darklord pe command.

Summoner

Este cea de-a doua parte feminina a jocului si pintre cele mai noi rase în MU Online. Aceasta ataca cu creaturi fermecate şi are, de asemenea, mai multe vrăji magice foarte utile. Nu există cerinţe speciale la nivel de Summoner astfel încât să puteţi începe să joci cu ei direct, fără a avea un alt caracter (spre deosebire de Magic Gladiator şi Dark Lord).Summoner foloseşte vrăji aşa că trebuie să se concentreze în principal pe energia ei.Ea se poate dota cu carti magice astfel isi sporeste energia avand un damage mult mai puternic.

Rage Fighter

Este cea mai puternica rasa avand atacuri atat de la distanta cat si de la apropiere, se foloseste de forta bruta si de pumni sai foarte puternici care reuseste sa povoace cratere cu foc.Pentru el sunt creati monstrii speciali care sa impiedice ca alte rase sa patrunda in lumea lui.

Cea mai noua varianta a jocului Mu Online este Mu Online Season 6 Episode I pe care o puteti juca pe Mu-Online.ro.

Ezra Mu Online Season 6 Low Server is a post from: Blog cu Muzica Noua , Videoclipuri Noi - Inhibitii.ro


Lasa un comentariu

Muzica Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica Free Web Directory  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Romanian Top66 Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau www.TOP21.ro Director Web Energy http://www.toplinkworld.net/top100/europe/ Trafic21.ro TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Best-top Romania : Lista de top globala