Piesa Noua: Ensuna & Eris – Beautiful Soul

Piesa Noua: Ensuna & Eris   Beautiful Soul
La un an de la infiintarea trupei si la atingerea numarului de 1000 de fani pe pagina lor de facebook, Ensuna in colaborare cu Eris au lansat noua piesa „Beautiful Soul”
Asa cum v-au obisnuit deja de la „Find me the way” si „Lovely”, stilul abordat este progressive house cu influente dance. Este o piesa vesela optimista, plina de energie si entuziasm, la care s-a lucrat aproximativ 3 saptamani. Beautiful Soul a fost inregistrata in propriul studio Ensis Studios, iar vocea la DawStudio.

Daca va place muzica lor, ii puteti urmari si pe www.ensuna.ro, http://facebook.com/EnsunaOfficial, http://twitter.com/EnsunaOfficial, http://soundcloud.com/Ensuna.

Piesa Noua: Ensuna & Eris – Beautiful Soul

Pudra acrilica

Piesa Noua: Ensuna & Eris – Beautiful Soul is a post from: Blog cu Muzica Noua , Videoclipuri Noi - Inhibitii.ro


Lasa un comentariu

Muzica Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica Free Web Directory  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Romanian Top66 Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau www.TOP21.ro Director Web Energy http://www.toplinkworld.net/top100/europe/ Trafic21.ro TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Best-top Romania : Lista de top globala